Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tatar aj Pánik bodovali, Ovečkin skóroval, Tampa prišla o sériu

Vo štvrtok sa v NHL predstavili štyria Slováci. Útočníci bodovali, obrancovia nie. Tomáš Tatar a Martin Marinčin sa tešili z výhier, kým tím Erika Černáka po dlhej dobe prehral.

WSH - MTL 3:4 PP

Tatar aj Pánik asistovali, prvý menovaný sa tešil z výhry

Alexander Ovečkin ukončil päťzápasové suchoty a priblížil sa k méte 700 gólov na rozdiel jedného. Washington viedol dvakrát, ale nakoniec sa musel zmieriť s treťou prehrou po sebe a piatou z posledných šiestich duelov. Ben Chiarot totiž strelil svoj druhý gól v zápase v prvej minúte nadstaveného času, a tak sa z výhry 4:3 tešil Montreal, ktorý si ukončil päťzápasovú sériu prehier. Shea Weber a Brendan Gallagher dvakrát vyrovnali stav a Carey Price kryl 29 striel, o jednu viac, ako Braden Holtby. Okrem Ovečkina sa z domáceho mužstva presadili aj Lars Eller a Tom Wilson. Nicklas Bäckström zaznamenal dve asistencie. V zápase na seba narazili aj dvaja slovenskí útočníci a obaja si pripísali po asistencii. Tomáš Tatar, ktorý si s 34. asistenciu v sezóne vytvoril nové osobné maximum, odohral takmer 16 minút aj so ziskom troch plusových bodov a troch striel na bránu. Richard Pánik sa prezentoval strelou a bodyčekom, pričom odohral 12 minút a 20 sekúnd. Do zostavy jeho tímu sa vrátil Jevgenij Kuznecov. Z hostí nedohral duel obranca Xavier Ouellet, ktorý pri bodyčeku Garneta Hathawaya utrpel zranenie hornej časti tela.

Ovečkinov 699. gól v kariére:

Hviezdy duelu: 1. B. Chiarot (MTL), 2. T. Wilson (WSH), 3. S. Weber (MTL)

Článok pokračuje pod reklamou

TOR - PIT 4:0

Muzzin a Andersen pomohli Leafs ušetriť Penguins najvyššiu prehru

Jake Muzzin zaznamenal gól a dve asistencie, Frederik Andersen zneškodnil všetkých 24 striel pri svojom 18. čistom konte v kariére a Toronto sa po dvoch prehrách tešilo z víťazstva 4:0 nad Pittsburghom, ktorý prišiel o trojzápasovú víťaznú a päťzápasovú bodovú sériu. William Nylander, Kasperi Kapanen a Zach Hyman tiež skórovali, John Tavares pridal dve asistencie. V akcii bol aj slovenský obranca Martin Marinčin, ktorý odohral 17 minút a 40 sekúnd. Na bránu vyslal jednu strelu a jednu aj zblokoval. V bráne Penguins stál Matt Murray, ktorý kryl 26 striel. Pre jeho tím išlo o najvyššiu prehru v ročníku.

Hviezdy duelu: 1. F. Andersen (TOR), 2. J. Muzzin (TOR), 3. J. Tavares (TOR)

VGK - TBL 5:3

Martinezov úspešný debut v drese Vegas, koniec série Tampy

Alec Martinez pri svojom debute v drese Vegas zaznamenal gól a asistenciu, aby pomohol k natiahnutiu víťaznej série na štyri zápasy. S rovnakou bilanciou skončili aj Mark Stone a Max Pacioretty, aby tím z Nevady ukončil rekordnú 11-zápasovú víťaznú sériu Tampy triumfom 5:3. Do čierneho sa trafili aj Paul Stastny a Ryan Reaves, kým Marc-Andre Fleury urobil 24 zákrokov. Dvakrát ho prekonal Steven Stamkos, raz Kevin Shattenkirk. Victor Hedman si pripísal dve asistencie a Andrej Vasilevskij opustil duel s 28 zákrokmi. Slovenský obranca Erik Černák nebodoval, pričom odohral 19 minút a 20 sekúnd. Pripísal si počas nich dva mínusové body, dve trestné minúty za faul lakťom, jeden bodyček a jeden blok.

Prvý gól v novom drese:

Hviezdy duelu: 1. A. Martinez (VGK), 2. M. Stone (VGK), 3. M. Pacioretty (VGK)

NJD - SJS 2:1

Blackwood doviedol Devils k výhre nad Sharks

Mackenzie Blackwood predviedol 36 zákrokov, aby ako druhý nováčik v histórii organizácie po Seanovi Burkeovi (7) vyhral päť štartov po sebe a doviedol New Jersey k výhre 2:1 nad San Jose v súboji dvoch tímov, od ktorých sa v ročníku čakalo viac. Blackwood má bilanciu 6-0-1 v posledných siedmich štartoch. Inkasoval ako prvý, keď skóre otvoril v prvej tretine Tim Heed. V druhej ho vyrovnal Jesper Bratt a víťazný gól strelil v presilovke v úvode tretej tretiny P.K. Subban. Pri oboch góloch asistoval Nikita Gusev. Tomu zneškodnil excelentnú šancu na skórovanie Martin Jones, ktorý dokopy zastavil 23 striel.

Hviezdy duelu: 1. M. Blackwood (NJD), 2. P. Subban (NJD), 3. N. Gusev (NJD)

CBJ - PHI 3:4 PP

Hayes rozhodol v predĺžení o výhre nad trápiacim sa Columbusom

Kevin Hayes skóroval v štvrtej minúte nadstaveného času a Flyers porazili Blue Jackets 4:3, aby druhýkrát po sebe vyhrali nad týmto rivalom z Metropolitnej divízie. Flyers prehrávali 1:3 predtým, ako Nicolas Aube-Kubel a Claude Giroux skórovali v rozmedzí 86 sekúnd v druhej tretine. Travis Konecny zaznamenal gól a asistenciu, Brian Elliott urobil 28 zákrokov. Jeho náprotivok, Elvis Merlikins, kryl 29 striel, ale nezabránil siedmej prehre Columbusu po sebe. Stefan Matteau strelil svoj prvý gól za viac ako štyri roky, krásny gól vo svojom 900. zápase kariére strelil Nick Foligno a do čierneho sa trafil aj Oliver Bjorkstrand. Tím z Ohia ťahá najdlhšiu sériu prehier od začiatku sezóny 2015/16, kedy prehrali osem duelov po sebe.


Víťazný gól Hayesa:

Hviezdy duelu: 1. K. Hayes (PHI), 2. N. Foligno (CBJ), 3. T. Konecny (PHI)

OTT - WPG 1:5

Scheifele s hetrikom pomohol Jers zdolať Sens

Mark Scheifele ukončil 12-zápasové gólové suchoty troma presilovkovými gólmi a pridal asistenciu, aby doviedol Winnipeg k výhre 5:1 nad Ottawou. Prvé dva góly strelil v rozmedzí 71 sekúnd. Kyle Connor a Nikolaj Ehlers tiež skórovali a k tretej výhre po sebe pomohol s 29 zákrokmi aj Laurent Brossoit. Ako jediný na neho našiel recept Nick Paul. Marcus Högberg opustil stretnutie s 29 zákrokmi. Svoj prvý zápas v drese Jets odohral obranca Dylan DeMelo, ktorého v utorok vymenili práve Senators, ktorí mali tiež šancu vyhrať tretí duel po sebe.


Hviezdy duelu: 1. M. Scheifele (WPG), 2. K. Connor (WPG), 3. P. Laine (WPG)

STL - ARI 1:0

Binnington vychytal ďalšiu nulu, O’Reilly rozhodol o výhre nad Coyotes

Jordan Binnington zastavil všetkých 14 striel, aby vychytal svoje druhé čisté konto po sebe a ôsme v kariére a aby pomohol St. Louis k futbalovej výhre 1:0 nad Arizonou. Stal sa zároveň 10. brankárom v histórii NHL, ktorý dosiahol na 50. víťazstvo v kariére v 77 alebo menej zápasoch – len šiesti brankári boli rýchlejší. Jediný gól zápasu strelil osem minút pred koncom Ryan O’Reilly, vďaka ktorému Blues vyhrali druhý zápas po päťzápasovej sérii prehier. Na bránu vyslali najviac striel v sezóne – Antii Raanta ich zastavil 45. Coyotes nestrelili ani gól v piatom zápase v tejto sezóne. Do zostavy sa im vrátil Barrett Hayton.

Hviezdy duelu: 1. R. O'Reilly (STL), 2. A. Raanta (ARI), 3. C. Parayko (STL)

LAK - FLA 5:4

Vilardi pomohol k výhre Kings nad Panthers

Gabriel Vilardi otvoril skóre svojím prvým gólom v NHL a Ben Hutton ho uzavrel víťazným gólom, ktorým rozhodol o triumfe Los Angeles 5:4 nad Floridou. K tretej výhre z posledných štyroch duelov viedli aj góly Drewa Doughtyho, Trevora Moorea a Martina Frka, ako aj 25 zákrokov Jonathana Quicka. Sergej Bobrovskij ich urobil o 10 viac, ale Panthers sa tretej výhry v sérii nedočkali. Dva góly strelil Aleksander Barkov, gól a tri asistencie si pripísal Jonathan Huberdeau. Z gólu sa tešil aj Mike Hoffman.


Hviezdy duelu: 1. G. Vilardi (LAK), 2. J. Huberdeau (FLA), 3. D. Doughty (LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Marinčin (TOR) 17:40 0 0 0 0 0 1 0
T. Tatar (MTL) 15:53 0 1 1 +3 0 3 0
R. Pánik (WSH) 12:20 0 1 1 0 0 1 1
E. Černák (TBL) 19:20 0 0 0 -2 2 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies