Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Nikto ho nechcel: Sabres ukončia s Bogosianom zmluvu

Tím Buffalo Sabres v piatok umiestni na nepodmienečnú waiver listinu nechránených hráčov obrancu Zacha Bogosiana s cieľom ukončiť jeho kontakt. Informuje o tom Darren Dreger z kanadskej televízie TSN.

Sabres nedávno cez waiver listinu poslali Bogosiana do Rochesteri z nižšej AHL, ale hráča sa odmietol k tímu pripojiť. Buffalo sa ho následne pokúšalo vymeniť a bolo ochotné ponechať si polovicu jeho platu. Ani to však nepomohlo a žiaden záujemca sa nenašiel.

Po ukončení zmluvy sa s Bogosiana stane neobmedzený voľný hráč a bude môcť podpísať zmluvu s ktorýmkoľvek tímom. Momentálne je v poslednom roku sedemročnej zmluvy s priemernou ročnou hodnotou 5,14 milióna amerických dolárov.

Dvadsaťdeväťročný Američan, ktorý bol v roku 2008 draftovou trojkou, odohral v tomto ročníku 19 zápasov, v ktorých zaznamenal gól a štyri asistencie. Skúsenosti má zo 636 stretnutí NHL, v ktorých nazbieral 194 bodov (53+141).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies