Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Podčiarkol veľký večer Isles: Eberle strelil prvý hetrik ako Ostrovan + video

Tím New York Islanders zažil v piatok veľký večer, keď pred zápasom proti Detroitu vyvesil pod strop Nassau Coliseum číslo Johna Tonelliho. Čerešničkou na torte bola výhra 4:1, ku ktorej troma gólmi pomohol Jordan Eberle.

Eberle otvoril skóre stretnutie v šiestej minúte prvej tretine a potom sa raz presadil v každej zo zostávajúcich tretín. V 38. minúte zvyšoval na 2:0 a v 60. minúte obnovoval v presilovke dvojgólové vedenie predtým, ako dal do prázdnej brány bodku za zápasom Leo Komarov.

Dvadsaťdeväťročný rodák z kanadského Saskatchewanu dosiahol svoj tretí hetrik v kariére a prvý od 9. apríla 2017, kedy ešte stále hrával za Edmonton Oilers.

Eberle, ktorý v predošlých štyroch zápasov skóroval dvakrát, má po 50. zápase tejto sezóny na konte 34 bodov, z ktorých 13 tvoria góly. A až šesť z nich strelil práve v zápasoch proti Red Wings. Prečo sa mu tak darí práve proti nim?

„Želám si, aby som to vedel,“ odvetil. „Idete na trip, máte tonu šancí a neskórujete. Potom sa puk odrazí od vášho kolena. Je vtipné, ako to niekedy v hokeji chodí. Jediná vec, ktorú stále musíte robiť je, aby ste sa snažili a vytvárali si šance. Nakoniec vám to tam padne.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies