Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Sekera má za sebou excelentný zápas, Pánik sa tešil z výhry

V nedeľu sa v NHL odohralo osem zápasov, ale v akcii boli len dvaja Slováci. Obaja sa tešili z výhier a hoci nebodoval, Andrej Sekera odohral svoj najvydarenejší duel v ročníku. Noc priniesla aj jedne hetrik.

DAL - CHI 2:1

Seguins rozhodol o výhre nad Chicagom, Sekera najvyťažovanejší v tíme

Tyler Seguin strelil víťazný gól v 37. minúte a Dallas porazil Chicago 2:1, aby v tejto sezóne vyhral už 18 jednogólových zápasoch, čím sa vyrovnal v tejto štatistike vedúcemu Columbusu. Joe Pavelski sa tiež presadil strelecky a Anton Chudobin pomohol k šiestej výhre z posledných ôsmich zápasov 31 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Dominik Kubalík, pri ktorého góle si pripísal 50. asistenciu v ročníku Patrick Kane – 50 asistencií dosiahol v šiestej sezóne, častejšie to v klubovej histórii dokázali len Denis Savard (9) a Stan Mikita (8). Corey Crawford kryl tiež 31 striel a Blackhawks prehrali osem zápasov z posledných desiatich. V akcii bol aj slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý v tejto sezóne zrejme neodohral lepší zápas. Posunul sa počas neho do prvého páru a nakoniec bol najvyťažovanejším hráčom tímu s časom 24:44. Viac ako šesť a pol minúty pritom odohral v oslabení. Prezentoval sa jednou strelou, jedným bodyčekom a dvoma blokmi. Bruce LeVine označil jeho výkon za excelentný.

Cogliano sa pred duelom dočkal osláv 1000. zápasu:

Hviezdy duelu: 1. A. Chudobin (DAL), 2. E. Lindell (DAL), 3. D. Kubalík (CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

WSH - PIT 5:3

Capitals zdolali rivala a ukončili sériu prehier, Carlson s rekordom

Washington ukončil sériu štyroch prehier celkovo a troch domácich, keď zvíťazil nad rivalom z Pittsburghu 5:3. Carl Hagelin strelil dva góly, pričom ten druhý do prázdnej brány bol jeho 100. v NHL. T.J. Oshie vsietil rozdielový gól a pridal asistenciu, Jakub Vrána a Tom Wilson tiež skórovali. Nicklas Bäckström dvakrát asistoval a Braden Holtby sa zaskvel s 33 zákrokmi. Prekonali ho dvojbodový Jevgenij Malkin a Patric Hörnqvist so Sidneym Crosbym, ktorí v druhej tretine otočili stav z 0:1 na 2:1 za 26 sekúnd. Matt Murray inkasoval štyrikrát z 22 striel a Penguins utrpeli tretiu prehru v rade. Prišli tiež o sériu troch výhier proti Capitals, ktorí ich predbehli v tabuľke a vedú Metropolitnú divíziu. John Carlson asistoval a stal sa najproduktívnejším obrancom v klubovej histórii. O bod prekonal zápis Calleho Johanssona, keď si pripísal 475. bod v 750. zápase základnej časti. Slovenský útočník Richard Pánik odohral takmer 12 minút s bilanciou plusový bod, strela a dva bodyčeky. Alex Ovečkin a Crosby sa stretli v NHL po 51. raz.

Malkinov parádny gól na 3:3:

Hviezdy duelu: 1. T. Oshie, 2. C. Hagelin, 3. J. Carlson (všetci WSH)

BUF - WPG 2:1

Johansson vychytal prvú výhru v kariére

Kyle Okposo skóroval dvakrát s prispením šťastia, aby Buffalo vyhralo piaty zápas z posledných šiestich a šiesty z posledných ôsmich. Výhra 2:1 nad Winnipegom bola zároveň štvrtá po sebe v KeyBand Center. Svoje prvé víťazstvo v kariére na tretí pokus vychytal Jonas Johansson, ktorý kryl 25 striel. Recept na neho našiel len Blake Wheeler, ktorý v prvej tretine vyrovnával na 1:1. Okposo rozhodol o výhre v ôsmej minúte tretej tretiny. Na oba góly mu prihrával Zemgus Girgensons. Connor Hellebuyck opustil duel s 23 zákrokmi a Jets prehrali druhý zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. K. Okposo (BUF), 2. J. Johansson (BUF), 3. Z. Girgensons (BUF)

NYI - SJS 4:1

Islanders zdolali Sharks, Lee trojbodový

Islanders vyhrali druhý zápas po sebe pomerom 4:1, keď tentoraz zdolali na domácom ľade San Jose a zlepšili si domácu bilanciu v mesiaci na 5-0-1 – už len Vegas a Tampa doma v tomto mesiaci neprehrali v normálnom hracom čase. Semion Varlamov predviedol 29 zákrokov a kapitán Anders Lee zaznamenal dva góly a asistenciu. Do streleckej listiny sa zapísali aj Devon Toews a Josh Bailey, ktorý uzavrel skóre strelou do prázdnej brány. O čestný úspech Sharks, ktorí prehrali štvrtý duel po sebe, sa postaral Dylan Gambrell. Martin Jones zastavil 22 z 25 striel.

Hviezdy duelu: 1. A. Lee (NYI), 2. M. Barzal (NYI), 3. D. Toews (NYI)

DET - CGY 2:4

Mangiapane pomohol Calgary zdolať Detroit

Andrew Mangiapane strelil dva góly, aby pomohol Calgary zdolať Detroit 4:2 a posunúť sa cez Coyotes, Jets a Predators na prvú divokú kartu na západe. K štvrtej výhre vo vzájomných zápasoch po sebe pomohli gólmi aj Johnny Gaudreau a Sean Monahan. David Rittich predviedol 27 striel. Rovnaký počet ich urobil aj Jonathan Bernier, ktorý kapituloval trikrát – druhý Mangiapaneho gól padol do prázdnej brány. Dylan Larkin strelil oba góly Red Wings, ktorí prehrali šiesty zápas z posledných siedmich. Za Detroit nenastúpili Andreas Athanasiou a Mike Green, ktorí sa spájajú s výmenou. Hosťujúci Matthew Tkachuk prišiel o osemzápasovú bodovú sériu.

Larkinov pekný gól:

Hviezdy duelu: 1. S. Monahan (CGY), 2. D. Larkin (DET), 3. N. Hanifin (CGY)

MIN - STL 1:4

Binnington, Sundqvist doviedli Blues k výhre nad Wild

Jordan Binnington zneškodnil 32 striel, aby doviedol St. Louis k výhre 4:1 nad Minnesotou. Blues tak v posledných štyroch zápasoch inkasovali len dva góly, čo sa im stalo po ôsmy raz v klubovej histórii a v druhej sezóne po sebe. K predĺženiu víťaznej série na štyri zápasy pomohli aj góly Jordana Kyroua, Braydena Schenna, Oskara Sundqvista a Ivana Barbaševa. Sundqvist pridal aj asistenciu. Jediný gól Wild prišiel z hokejky Marcusa Foligna, ktorý v úvode druhej tretiny znižoval na 1:2. Devan Dubnyk opustil duel s 22 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. O. Sundqvist (STL), 2. J. Binnington (STL), 3. B. Schenn (STL)

ANA - VGK 5:6 PP

Theodore a Karlsson hrdinami Vegas, Henrique a Ritchie štvorbodoví

Shea Theodore skóroval v štvrtej minúte predĺženia a William Karlsson dosiahol hetrik, aby Vegas zdolalo Anaheim 6:5 a predĺžilo si víťaznú sériu na šesť zápasov. Theodore strelil už svoj druhý gól v predĺžení v drese Golden Knights. Iný obranca v klubovej histórii v nadstavenom čase neskóroval. Mark Stone nazbieral tri asistencie a Alec Martinez gól a asistenciu. Do čierneho sa trafil aj Patrick Brown, zatiaľ čo Malcolm Subban urobil 25 zákrokov. Recept na neho našli traja hráči – Adam Henrique a Nick Ritchie strelili po dva góly, Devin Shore jeden. Prví dvaja menovaní zaznamenali aj po dve asistencie, pričom Henrique skóroval dvakrát v posledných troch minútach tretej tretiny, aby poslal duel do predĺženia. John Gibson urobil 22 zákrokov a Ducks prehrali štvrtý zápas po sebe.


Víťazný gól Theodorea:

Hviezdy duelu: 1. W. Karlsson (VGK), 2. A. Henrique (ANA), 3. N. Ritchie (ANA)

LAK - EDM 2:4

McDavid pomohol Oilers k výhre nad L.A.

Connor McDavid sa vrátil do akcie a pomohol Edmontonu ukončiť krátku sériu dvoch prehier, keď zaznamenal gól a dve asistencie pri výhre 4:2 nad Los Angeles. Caleb Jones zaznamenal dve asistencie a po góle pridali Leon Draisaitl, Ryan Nugent-Hopkins a Josh Archibald, ktorý dal bodku za stretnutím gólom do prázdnej brány. Mikea Smitha z 23 striel prekonali Anže Kopitar a Dustin Brown, ktorý strelil kontaktný gól v úvodnej minúte tretej tretiny. Cal Petersen zastavil 27 z 30 striel hostí.

McDavid zvýšil vedenie na 3:0:

Hviezdy duelu: 1. C. McDavid (EDM), 2. A. Kempe (LAK), 3. C. Jones (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 11:58 0 0 0 +1 0 1 2
A. Sekera (DAL) 24:44 0 0 0 0 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies