Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Pánik si ukončil gólové suchoty, Ovečkin prekonal Jágra

Nedeľa priniesla šesť zápasov NHL, v ktorých sme videli aj jedného Slováka. Richard Pánik skóroval, aby sa neskôr mohol tešiť aj z víťazstva. Dvaja brankári vychytali nuly.

MIN - WSH 3:4

Pánik pomohol gólom k ďalšej výhre Capitals nad Wild

Slovenský útočník Richard Pánik ukončil svoje 13-zápasové gólové suchoty, aby pomohol Washingtonu k výhre 4:3 nad Minnesotou, ktorá ťahala trojzápasovú víťaznú sériu. Víťazný gól strelil po prihrávka Alexa Ovečkina Tom Wilson, pričom kapitán Capitals tiež skóroval a to rovno dvakrát, aby opäť zmenil históriu. So 144. viacgólovým duelom prekonal Phila Esposita a osamostatnil sa na piatom mieste historického poradia. Tiež už u súperov strelil 356 gólov, čím nahradil Jaromíra Jágra na treťom mieste historického poradia. Braden Holtby pomohol k tretej výhre z ostatných štyroch duelov 37 zákrokmi. Prekonali ho Ryan Donato, Kevin Fiala a Zach Parise. Alex Stalock opustil duel s 26 zákrokmi. Pánik, ktorý odohral osem a pol minúty, ho ohrozil len raz. Pripísal si aj dve trestné minúty za hrubosť. Washington vyhral nad Minnesotou deviaty z posledných desiatich vzájomných duelov. Prvý bod v jeho drese si pripísal aj Iľja Kovaľčuk, pre ktorého to bol tretí duel od výmeny.

Pánikov 8. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. A. Ovečkin (WSH), 2. K. Fiala (MIN), 3. T. Wilson (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

NYR - PHI 3:5

Flyers zdolali Rangers druhýkrát za tri dni

Philadelphia využila tri presilovky z piatich a predĺžila si víťaznú sériu na šesť zápasov, svoju najdlhšiu v sezóne, keď vyhrala na ľade New Yorku Rangers 5:3. Tím z Manhattanu zdolala druhýkrát za tri dni. Matt Niskanen, Sean Couturier, Michael Raffl (oslabenie) a Derek Grant jej už do 22. minúty vypracovali náskok 4:0. Piaty gól pridal Travis Konecny a Carter Hart predviedol 23 zákrokov pri jeho piatom triumfe v sérii. O dva zákroky menej urobil domáci Henrik Lundqvist pri jeho prvom štarte od 3. februára. S 886. odchytaným zápasom v NHL sa vyrovnal Tonymu Espositovi na ôsmom mieste historického poradia. Grant a Konecny si pripísali aj po asistencii, Travis Sanheim a Jakub Voráček ich získali po dve. Mika Zibanejad strelil dva góly Rangers a na tretí prihral Pavlovi Bučnevičovi. Všetky padli v presilovkách. Tony DeAngelo s Artemijom Panarinom dvakrát asistovali. Panarin si predĺžil bodovú sériu na 13 duelov. Kevin Hayes a Alain Vigneault sa dočkali vrúcneho privítania pri ich prvom návrate do Madison Square Garden ako súperi.

Hviezdy duelu: 1. D. Grant, 2. T. Konecny (obaja PHI), 3. M. Zibanejad (NYR)

FLA - CGY 0:3

Talbot vynuloval Floridu, Gaudreau rozhodol

Cam Talbot zneškodnil všetkých 38 striel, aby s druhým čistým kontom v sezóne doviedol Calgary k výhre 3:0 nad Floridou, ktorá prehrala tretí zápas po sebe a piaty z ostatných šiestich. K ukončeniu krátkej série dvoch prehier prispel gólom a asistenciou Johnny Gaudreau, skórovali aj Milan Lucic a T.J. Brodie, Mark Giordano nazbieral tri asistencie. Sam Montembeault urobil 25 zákrokov, pričom zneškodnil aj trestné strieľanie Gaudreaua. Chytať mal pôvodne Sergej Bobrovskij, ktorý však pri zahrievaní utrpel poranenie, o ktorom si tréner nemyslí, že je vážne. Panthers si vyrovnali klubový rekord so siedmou domácou prehrou v sérii.

Hviezdy duelu: 1. C. Talbot (CGY), 2. J. Gaudreau (CGY), 3. M. Giordano (CGY)

CBJ - VAN 5:3

Columbus otočil zápas proti Canucks

Columbus strelil v posledných ôsmich minútach zápasu štyri góly po sebe, aby prekonal dvojgólový deficit a posilnil si svoju pozíciu na druhej divokej karty Východnej konferencie víťazstvom 5:3 nad Vancouverom. Cestu za obratom začal Riley Nash, dve presilovky po sebe následne využili Zach Werenski a Emil Bemström, no a na záver pridal poistku do prázdnej brány Gustav Nyquist. Werenski pritom ako prvý obranca v klubovej histórii dosiahol na métu 20 gólov v jednej sezóne. Medzi strelcov sa ešte v prvej tretine zaradil aj Kevin Stenlund. Ryan Murray pri návrate do akcie zaznamenal dve asistencie. Joonas Korpisalo čelil 39 strelám, z ktorých ho prekonali Bo Horvat a trojbodoví Elias Pettersson a J.T. Miller. Lous Domingue vo svojom prvom štarte od výmeny urobil 30 zákrokov. Canucks prehrali tretí zápas po sebe.


Hviezdy duelu: 1. Z. Werenski (CBJ), 2. R. Nash (CBJ), 3. E. Bemstrom (CBJ)

ANA - NJD 0:3

Schneider vynuloval Anaheim, Zacha dvojgólový

Pavel Zacha strelil dva presilovkové góly a Cory Schneider vychytal svoje prvé čisté konto za viac ako rok, aby doviedli New Jersey k víťazstvu 3:0 na ľade Anaheimu. Schneider na svoje 26. čisté konto kariéry a prvé od 21. februára 2019 potreboval urobiť 34 zákrokov. Z gólu sa tešil aj Nico Hischier, kým Nikita Gusev si bodovú sériu predĺžil na šesť zápasov vďaka asistencii. Jesper Bratt si ich pripísal dve. Devils bodovali v šiestom zápase po sebe, pričom štyri z nich vyhrali. Ducks sa snažili vyhrať po druhýkrát v sezóne tri zápasy v sérii, ale bez gólov sa to nedá. John Gibson kryl 31 striel.

Hviezdy duelu: 1. C. Schneider (NJD), 2. P. Zacha (NJD), 3. D. Mermis (NJD)

VGK - LAK 1:4

Kopitar a Petersen pomohli Kings ukončiť Vegas víťaznú sériu

Anže Kopitar strelil dva góly v prvej tretine a Cal Petersen zneškodnil 40 striel, aby Los Angeles porazilo Vegas hladko 4:1 a ukončilo svojmu rivalovi z Pacifickej divízie osemzápasovú víťaznú sériu. K natiahnutiu tej svojej na tri zápasy pomohli gólmi aj Trevor Lewis a Alex Iafallo, ktorý si pripísal aj asistenciu. Dve nazbierali Ben Hutton a Drew Doughty. O čestný úspech Golden Knights sa postaral Shea Theodore, ktorý v presilovke znížil na 1:3. Marc-Andre Fleury čelil len 17 strelám. Kings vyhrali tretí vzájomný zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. C. Petersen (LAK), 2. A. Kopitar (LAK), 3. S. Theodore (VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 08:29 1 0 1 0 2 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies