Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Zostane Claude Julien na lavičke Canadiens aj v ďalšej sezóne?

Claude Julien sa vrátil na lavičku tímu Montreal Canadiens aj v budúcej sezóne. Dôveru mu takýmto spôsobom v utorok vyjadril generálny manažér Marc Bergevin v rozhovore pre RDS.

„Claude bude trénerom nášho tímu v októbri, novembri a tiež aj v decembri,“ povedal Bergevin.

Julien pôsobí ako tréner Canadiens po druhýkrát kariére a od nahradenia Michela Therriena vo februári 2017 má bilanciu 119-105-31. Tím sa pod jeho vedením dostal v ročníku 2016/17 do play-off, ale odvtedy v ňom nehral a pravdepodobne v ňom nebude hrať ani v tejto sezóne. Momentálne ho od postupovej pozície delí sedem bodov.

„Nikto nie je spokojný s tými výsledkami, ktoré sme dosiahli v tomto ročníku. Budeme aj naďalej robiť všetko preto, aby sme pre budúci rok zvýšili očakávania a aby sme dosiahli naše ciele. Zmena trénera nás k tomu však nedovedie. Zodpovednosť musia zobrať na seba aj hráči, aby nám pomohli dosiahnuť tie ciele. Všetci musíme zobrať vinu za tento ročník a kolektívne sa zlepšiť pre ten budúci,“ poznamenal Bergevin.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies