Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Nepozeral sa, bol chrbtom: Pánikova pekná prihrávka k výhre neviedla

V stredu sa v NHL odohrali štyri zápasy, ale slovenské zastúpenie bolo len v jednom. Richard Pánik sa zapísal do bodovania, čo sa však jeho tímu v dôležitom zápase nepodarilo.

WSH - PHI 2:5

Flyers sa už skoro dotiahli na Capitals, Pánik bodoval

Philadelphia si predĺžila svoju najdlhšiu víťaznú sériu v sezóne na sedem zápasov a priblížila sa na rozdiel jediného bodu na Washington na čele Metropolitnej divízie, keď v stredu porazila práve tím z hlavného mesta USA pomerom 5:2. Flyers po prvej tretine prehrávali 0:1, ale Travis Konecny vyrovnal stav len 71 sekúnd po tom, čo mu predtým nebol uznaný gól. To naštartovalo desaťminútovú sekvenciu, počas sa presadili aj Kevin Hayes a Tyler Pitlick, aby sa Flyers dostali na koňa. V tretej tretine ešte skórovali Ivan Provorov a Scott Laughton. Brian Elliott čelil 27 strelám, z ktorých ho prekonali Lars Eller a Garnet Hathaway. Braden Holtby urobil 24 zákrokov. Svoju desiatu asistenciu v sezóne si pripísal Richard Pánik, ktorý odohral necelých 12 minút aj so ziskom plusového bodu. Prezentoval sa aj s dvoma strelami na bránu a štyrmi bodyčekmi.


Pánik prihráva, Eller skóruje:

Hviezdy duelu: 1. K. Hayes (PHI), 2. I. Provorov (PHI), 3. D. Grant (PHI)

Článok pokračuje pod reklamou

CGY - CBJ 3:2 PP

Brodie zavŕšil v predĺžení obrat Flames

Calgary v posledných desiatich minútach tretej tretiny strelilo dva góly, aby vynútilo nadstavený čas, v ktorom T.J. Brodie len 11 sekúnd pred jeho koncom rozhodol o výhre 3:2 nad Columbusom. K 43. viacgólovému obratu od začiatku tretej tretiny v tejto sezóne viedli aj góly Eliasa Lindholma a Matthewa Tkachuka. Cam Talbot urobil 20 zákrokov a Flames vyhrali druhý zápas po sebe. Svoj prvý gól od výmeny strelil Devin Shore a ešte v prvej tretine poslal Blue Jackets do dvojgólového vedenia Gustav Nyquist. Ich tím si nakoniec pripísal tretiu prehru z ostatných štyroch duelov. Joonas Korpisalo opustil duel s 34 zákrokmi.

Víťazný gól Brodieho:

Hviezdy duelu: 1. T. Brodie (CGY), 2. J. Korpisalo (CBJ), 3. M. Giordano (CGY)

COL - ANA 3:4 PP

Ducks ukončili sériu Avalanche, rozhodol Rakell

Rickard Rakell v normálnej hracej dobe asistoval a v predĺžení skóroval, aby pomohol Anaheimu k výhre 4:3 nad Coloradom, ktorý tým pádom prišlo o sedemzápasovú víťaznú sériu. Rakell skóroval dve sekundy pred koncom nadstaveného času a len dvaja iní hráči v klubovej histórii to dokázali takto neskoro – Peter Douris a Corey Perry. Andrew Agozzino strelil gól proti svojmu niekdajšiemu tímu a po ňom sa do čierneho trafili aj Brendan Guhle a Sam Steel. Ryan Miller pomohol ukončiť krátku sériu dvoch prehier 32 zákrokmi. Prekonali ho Vladislav Namestnikov, Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon. Landeskog pridal aj dve asistencie, MacKinnon jednu. Pavel Francouz kryl 26 striel.

Víťazný gól Rakella:

Hviezdy duelu: 1. R. Rakell (ANA), 2. G. Landeskog (COL), 3. N. MacKinnon (COL)

VAN - ARI 2:4

Coyotes zdolali Canucks, ktorí si natiahli sériu prehier

Arizona si vylepšila svoju bilanciu v posledných štyroch zápasoch na 3-1-0, keď uspela na ľade Vancouveru pomerom 4:2. V zápase dlho viedla zásluhou presilovkového gólu Carla Söderberga z ôsmej minúty, ale domácim sa v úvode tretej tretiny podarilo otočiť vďaka gólom Tylera Toffoliho a Tannera Pearsona. Coyotes však ešte raz duel zvrátili zásluhou Nicka Schmaltza a Lawsona Crouseho. Poistku do prázdnej brány pridal Oliver Ekman-Larsson, zatiaľ čo Darcy Kuemper predviedol 36 zákrokov. Rovnaký počet ich urobil aj jeho náprotivok, Thatcher Demko. Canucks prehrali štvrtý zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. C. Söderberg (ARI), 2. J. Virtanen (VAN), 3. D. Kuemper (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 11:44 0 1 1 +1 0 2 4



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies