Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
DAL
1
VGK
2
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Pánik prišiel o sériu a končil nájazdy. Capitals sú opäť na čele divízie

V pondelok sa v NHL odohralo päť zápasov, v ktorých si Los Angeles dokázalo predĺžiť svoju najdlhšiu víťaznú séru v sezóne. Washingtonu sa však vyhrať nepodarilo a Richard Pánik prišiel o svoju bodovú sériu.

BUF - WSH 3:2 SN

Kahun rozhodol v nájazdoch o výhre Sabres nad Capitals

Buffalo prišlo o dvojgólové vedenie, ale na presné zásahy Victora Olofssona a Jacka Eichela nadviazal v samostatných nájazdoch Dominik Kahun, ktorý v siedmej sérii rozhodol o výhre 3:2 nad Washingtonom. Posledný nájazd duelu absolvoval Richard Pánik, ale ten Linusa Ullmarka neprekonal, a tak bola šesťzápasová séria prehier Sabres minulosťou. Ullmark k tomu prispel 33 zákrokmi. Capitals sa vrátili do čela Metropolitnej divízie, keď získali bod vďaka gólom Alexa Ovečkina a Dmitriho Orlova z tretej tretiny. Ovečkin, ktorý zaznamenal aj asistenciu, sa so 48 gólmi vyrovnal na čele poradia strelcov Davidovi Pastrňákovi. Pánik, ktorý odohral 11 a pol minúty, prišiel o štvorzápasovú bodovú sériu. Z duelu si odniesol dve trestné minúty za sekanie. Braden Holtby ho opustil s 24 zákrokmi. Capitals prehrali štvrtý zápas z posledných šiestich.

Kľúčová séria samostatných nájazdov:

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark (BUF), 2. R. Dahlin (BUF), 3. A. Ovečkin (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

WPG - ARI 4:2

Jets sa posunuli na pozíciu divokej karty

Connor Hellebuyck urobil 36 zákrokov a Nilolaj Ehlers zaznamenal gól a dve asistencie, aby doviedli Winnipeg k výhre 4:2 nad Arizonou, ktorá po prvej tretine viedla o dva góly. Z gólov sa tešili aj Tucker Poolman, Cody Eakin a Mark Scheifele, ktorý skóroval do prázdnej brány. Jets sa tešili z tretej výhry po sebe a dostali sa cez tri tímy na pozíciu prvej divokej karty v Západnej konferencii. Do akcie sa im vrátil Adam Lowry, ktorý sa hneď v prvom striedaní pobil s Lawsonom Crouseom. Coyotes viedli vďaka dvom gólom Nicka Schmaltza, ktorému na ne prihrával Phil Kessel. Nakoniec prehrali druhý zápas po sebe. Nepomohlo im ani 30 zákrokov Darcyho Kuempera.


Hviezdy duelu: 1. N. Ehlers (WPG), 2. C. Eakin (WPG), 3. T. Poolman (WPG)

EDM - VGK 2:3 PP

Theodore opäť rozhodol o výhre Vegas

Shea Theodore strelil ako 11. obranca za ostatných 21 rokov víťazný gól v druhom dni po sebe, aby rozhodol o výhre Vegas 3:2 nad Edmontonom, ktorý hral bez chorého Connora McDavida. V tejto sezóne to dokázal aj John Carlson z Washingtonu. Theodore nadviazal na góly Nicolasa Roya a dvojbodového Jonathana Marchessaulta, ktorí vyrovnávali stav na 1:1, resp. 2:2. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov a k zvýšeniu náskoku pred Oilers na čele Pacifickej divízie na tri body pomohol aj Marc-Andre Fleury, ktorého z 24 striel prekonali len Alex Chiasson a Ryan Nugent-Hopkins. Mikko Koskinen predviedol až 45 zákrokov.

Theodore opäť rozhodol o výhre:

Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. R. Nugent-Hopkins (EDM), 3. S. Theodore (VGK)

LAK - COL 3:1

Los Angeles si sériu natiahlo aj proti Coloradu

Mikey Anderson strelil svoj prvý gól v kariére a rovnako ako jeho brat Joey z New Jersey, aj on ním rozhodol o výhre, čo sa pred nimi podarilo len piatim súrodencom. Los Angeles zdolalo Colorado 3:1, aby si natiahlo víťaznú sériu už na šesť zápasov. Z gólov sa tešili aj Austin Wagner a Alex Iafallo, zatiaľ čo Jonathan Quick zastavil 21 striel, vrátane trestného strieľanie Valeriho Ničuškina. Ako jediný na neho našiel recept Pierre-Edouard Bellemare. Pravel Francouz urobil 32 zákrokov. Avalanche prehrali tretí zápas zo štyroch, ale neprišli len o body. V druhej tretine utrpel zranenie dolnej časti tela Nathan MacKinnon.


Hviezdy duelu: 1. J. Quick (LAK), 2. M. Anderson (LAK), 3. D. Doughty (LAK)

STL - FLA 1:2

Florida sa výhrou nad Blues priblížila k Torontu

Florida porazila lídra Západnej konferencie, aby sa dotiahla na rozdiel jedného bodu na tretie miesto v Atlantickej divízii, ktoré okupuje Toronto. K triumfu 2:1 nad St. Louis pomohol 26 zákrokmi Chris Driedger a gólmi Mike Hoffman a Brett Connolly, ktorí otočili nepriaznivý stav po prihrávkach Aleksiho Saarelu – boli to jeho prvé asistencie v kariére. Skóre stretnutia otvoril Colton Parayko, Jordan Binnington opustil duel s 32 zákrokmi. Blues prišli o päťzápasovú víťaznú sériu na domácom ľade. „Neboli sme v zápase až takí zlí. Ak by sme zužitkovali niektoré akcie, pravdepodobne by sme vyhrali,“ poznamenal tréner Craig Berube.

Efektný zákrok Binningtona:

Hviezdy duelu: 1. B. Connolly (FLA), 2. M. Hoffman (FLA), 3. R. Thomas (STL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 11:35 0 0 0 0 2 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Divoká polminúta v Toronte rozhodla: Marchand vyrovnal rekord, ďalší prekonal! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies