Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Keď som uvidel jeho tvár, znervóznel som, povedal Maroon o Chárovi

Posledný zápas medzi Bostonom a Tampou Bay sa niesol v nervóznom duchu. Jeho súčasťou bola aj hromadná šarvátka, z ktorej si Zdeno Chára odniesol päťminútový trest za bitku. Jeho štvrtú v tejto sezóne.

Podľa Boston Sports Info sa od sezóny 1979/80 v základnej časti NHL udialo osem bitiek, v ktorých bol jeden účastník vo veku 42 a viac rokov. Slovenský obranca bol pritom zahrnutý v piatich z nich, čiže v 62,5 %.

Čoskoro štyridsaťtriročný trenčiansky rodák zhodil v tejto sezóne rukavice štyrikrát a ak by to urobil ešte raz, mal by päť trestov za bitky po prvýkrát od ročníka 2003/04, od ktorého nás delí už dlhých 16 rokov.

V ostatných sezónach bol Chárovým častým sokom Patrick Maroon, s ktorými mali potýčku aj v sobotu. Z posledných siedmich bitiek kapitána Bruins to bola tretia s týmto útočníkom. Ten mu však neváhal vzdať hold.

„Keď som videl ten Chárov výraz v tvári, tak som celkom znervóznel,“ poznamenal Maroon. „Chára je v tejto lige veľmi rešpektovaný hráč. A ja k nemu mám ten najväčší rešpekt. Má 42 rokov a stále hrá hru, ktorú miluje a bíjava sa tu s ľuďmi. Chce to veľa guráže a ju má.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies