Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Detroitu a Ottawe sa to možno nebude páčiť: Turnaj o výber draftovej jednotky

NHL sa snaží vytvoriť množstvo možností, ako obnoviť sezónu 2019/20 a čas bez hokejovej akcie využívajú aj tímy na tvorbu kreatívnych riešení. Jedno sa teraz týka toho, ako určiť tím, ktorý bude na vstupnom drafte vyberať z prvého miesta.

Bežne o tom rozhoduje draftová lotéria, v ktorej majú jednotlivé tímy bez účasti v play-off rozložené šance podľa umiestnenia v tabuľke. Najhorší tím má najlepšie šance. Minimálne jeden tím však prišiel s návrhom, aby sa o to tento rok bojovalo na turnaji. Informuje o tom Craig Custance z The Athletic.

Táto predstava sa zdá byť radikálna a nespravodlivá pre tímy, ako sú Detroit Red Wings a Ottawa Senators, ktoré sa celý ročník pohybovali na dne ligového poradia. Custance si však myslí, že by sa tento formát mohol stať realitou, ak by sa zvýšili šance týchto tímov na víťazstvo.

„Bez poznania presných detailov tohto návrhu by tam museli byť nejaké uistenia pre tímy na dne tabuľky, aby ich šance o vyhranie turnaja boli na približne rovnakej úrovni, akú sú teraz v prípade draftovej lotérie,“ poznamenal Custance.

„To by mohlo znamenať, že by Ottawa a Detroit hrali doma s pomerne ľahkou cestou k celkovému triumfu. A tímy, ktoré boli na hrane postupu do play-off, by zase museli vyhrať celú sériu zápasov, aby tú voľbu vyhrali.“

Keďže je možné, že pri prípadnom obnovení ročníka by sa začalo s play-off, tento návrh by umožnil odohrať niekoľko zápasov aj tímom, ktoré by sa do neho nedostali. „Radikálne časy volajú po radikálnych riešeniach,“ povedal zdroj z prostredia NHL pre spomenutého novinára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies