Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

5 hráčov so skvelou formou, ktorým pauza v NHL uškodila najviac

Prerušenie sezóny NHL pre šírenie nového koronavírusu bolo nešťastné z mnohých dôvodov. Ak zostaneme pri športovom kontexte, nepotešil napríklad hráčov, ktorí sa boli v skvelej fazóne. Matt Larkin z magazínu The Hockey News vybral päť ukážkových príkladov.

1. Mika Zibanejad, New York Rangers
Nie je to len pre jeho päťgólový večer. V posledných 40 zápasoch strelil 34 gólov, čo predstavuje 70-gólové tempo. V posledných 12 zápasoch sa utrhol z reťaze, keď strelil 16 gólov a nazbieral 23 bodov. Prerušenie prišlo v čase, keď ťahal šesťzápasovú gólovú sériu, počas ktorej skóroval 11-krát. Ak by nevynechal 11 zápasov pre zranenie, mal by pri svojom priemere už 50 gólov a bol by v poradí strelcov pred Davidom Pastrňákom a Alexom Ovečkinom.

2. Kevin Fiala, Minnesota Wild
V tejto sezóne konečne začala ísť jeho produktivita nahor a začal napĺňať svoj potenciál. V prvých ôsmich zápasoch zaznamenal len bod, ale v posledných 56 ich nazbieral 53. V 18 zápasoch pred prerušením ročníka zaznamenal 14 gólov a 26 bodov, pričom hrával len 17 a pol minúty na zápas. Počas spomínaného obdobia bol lepším strelcom len Zibanejad a produktívnejším hráčom len Leon Draisaitl.

3. Juuse Saros, Nashville Predators
V tejto sezóne dlho vyzeralo, že ani jeden z brankárov Nashvillu nechce ovládnuť bránkovisko svojho tímu – obaja mali úspešnosť zákrokov pod 90% hranicou. Po prestávke síce Pekka Rinne pokračoval v nevýrazných výkonoch, ale Saros chytil formu a pri bilancii 11-4-0 kryl 93,6 % striel a konečne si začal preťahovať pozíciu brankárskej jednotky na svoju stranu.

4. Cal Petersen, Los Angeles Kings
Kings povolali svoju budúcu jednotku začiatkom februára, keď sa rozhodli vymeniť Jacka Campbella do Toronta. A hoci dvadsaťpäťročný Američan prehral tri z prvých štyroch štartov, nakoniec do momentu prerušenia ročníka ťahal štvorzápasovú víťaznú šnúru, počas ktorej mal 94,7% úspešnosť zákrokov.

5. Emil Bemström, Columbus Blue Jackets
Blue Jackets v tejto sezóne potrebovali niekoho, kto by pomohol vykompenzovať letnú stratu produktívnych útočníkov. Dvadsaťročný Bemström si potreboval zvyknúť na NHL a svojho prvého gólu sa dočkal až v 16. zápase. Keď už sa konečne rozbiehal, prišlo k prerušeniu ročníka. V posledných ôsmich zápasoch strelil päť gólov a darilo sa mu v prvom útoku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies