Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Barkov: Panthers si zaslúžia šancu dostať sa do play-off, ak sa ročník obnoví

Existuje množstvo scenárov, akými by sa mohla obnoviť táto sezóna NHL. Niektoré počítajú s tým, že by sa hralo len play-off. Ak by sa však hralo v bežnom formáte, nemuselo by to byť spravodlivé pre tímy, akým je Florida Panthers.

Florida sa v čase prerušenia sezóny ocitla len tri body za oboma divokými kartami vo Východnej konferencii i tretím miestom v Atlantickej divízii. Mala pritom zápas k dobru oproti Torontu či Columbusu.

„Nemyslím si, že by bolo správne, ak by nás vynechali. Sme blízko k postupovému miestu a máme 13 zápasov do konca. Akurát sme začali hrať tak dobre, ako sme hrali pred prestávkou na zápas hviezd a týždňom voľna. Cítili sme sa dosť dobre a hrali so sebadôverou,“ povedal kapitán Aleksander Barkov pre The Athletic.

Hviezdny útočník verí, že by pri obnovení sezóny mala byť NHL kreatívna a je fanúšikom napríklad turnaja, v ktorom by tímy na rozhraní postupu bojovali o miestenky do play-off.

Článok pokračuje pod reklamou

„Najlepší scenár je pravdepodobne ten turnaj o miestenky. Vďaka Bohu, že o ničom nemusím rozhodovať. Len som tu, čakám, čo liga urobí so sezónou, a snažím sa zostať zdravý,“ poznamenal Barkov.

Hoci Barkov myslí na hokej, uvedomuje si, že sú v živote aj dôležitejšie veci a plne rozumie závažnosti súčasnej situácie vo svete, v ktorom sa rozširuje vírus COVID-19.

„Samozrejme, že to nestojí za nič, ale zdravie je prvoradé. Myslím si, že liga urobila dobré rozhodnutie a aj svet ich robí. Potrebujeme, aby boli ľudia doma, stránili sa jeden druhému. To je dobré pre každého. Trochu si oddýchneme a budeme sa môcť vrátiť skôr, ako neskôr,“ dodal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies