Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Správy z NHL

Hráči, ktorí v tejto sezóne najviac sklamali

Sezóna NHL je prerušená a hrozí jej celkové zrušenie. Niektorí hráči v nej tak už nedostanú šancu napraviť obraz svojich slabších výkonov.

Matt Teague z theScore sa rozhodol tento čas voľna využiť na vybratie siedmich hráčov, od ktorých sa v tomto ročníku čakalo podstatne viac. Kto ho najviac sklamal?

1. Sergej Bobrovskij, Florida – mal pozdvihnúť Panthers na vyššiu úroveň a preto aj dostal sedemročnú 70-miliónovú zmluvu. Začiatok pôsobenia mal pomalý, ale optimizmus zostával. Ruský brankár sa však nedokázal rozbehnúť a pri bilancii 23-19-6 mal len 90% úspešnosť zákrokov a priemer 3,23 inkasovaného gólu na zápas. Horšie je, že podstatne lepšie v bráne Floridy pôsobil nováčik Chris Driedger.

2. Phil Kessel, Arizona – jeho príchod pomohol Coyotes k úspechu na poli so sezónnymi lístkami, ale na ľade nenaplnil vložené očakávania. Namiesto toho, aby bol ofenzívnou hviezdou, ktorá je v tíme vzácna, je až na šiestom mieste tímovej produktivity a po prvýkrát za 12 rokov pravdepodobne nedosiahne na 20-gólovú métu. Nazbieral tiež 21 mínusových bodov, o 12 viac, ako ďalší „Kojot“ v poradí.

Článok pokračuje pod reklamou

3. P.K. Subban, New Jersey – táto sezóna Devils vôbec nevyšla podľa predstáv a nedarilo sa ani obrancovi, ktorý v roku 2013 získal Norrisovu trofej. Vo svojej kariére nikdy nezaznamenal menej ako 30 bodov za sezónu, bo po 68 dueloch tohto ročníka mal nábeh na 22 bodov. Tím s ním na ľade pri hre piatich proti piatim mal len 47,03% podiel vysoko nebezpečných streleckých šancí – v tomto ohľade bol v tíme druhým najhorším obrancom.

4. Sean Monahan, Calgary – v predošlej sezóne si vytvoril osobné maximum s 82 bodmi, teraz mal po 70 dueloch na konte 48 bodov a v poradí produktivity centrov NHL mu patrilo 35. miesto. Najviac sa trápil pri hre piatich proti piatim. Flames s ním na ľade mali len 48,03% podiel očakávaných gólov a 48,02% podiel vysoko nebezpečných streleckých šancí.

5. Jeff Skinner, Buffalo – v ročníku 2018/19 strelil 40 gólov a následne podpísal osemročnú zmluvu za 72 miliónov dolárov. V tomto ročníku bol druhým najlepšie plateným hráčom tímu, ale v bodovaní tímu bol siedmy a v presilovkách neprispel k žiadnemu gólu. Matematicky mal nábeh len na 27 bodov. V tomto ročníku ho však trápilo aj zranenie hornej časti tela, z ktorého sa možno plne nezotavil.

6. Joe Pavelski, Dallas – veľká letná akvizícia nepomohla ofenzíve Stars tak, ako sa dúfalo. Niekdajší kapitán San Jose bol šiestym najlepším strelcom tímu so 14 gólmi a siedmym najproduktívnejším hráčom s 31 bodmi. Po prvýkrát od svojej druhej sezóny v NHL mal nábeh na menej ako 20 gólov. Spomedzi 41 útočníkov ligy, ktorí odohrali minimálne 25 zápasov a majú cap-hit cez 7 miliónov dolárov, je až na 40. mieste v počte získaných bodov.

7. Pekka Rinne, Nashville – tridsaťsedemročný Fín ešte pred dvoma sezónami získal Vezinovu trofej, no v tejto sezóne to u neho vyzeralo tak, že ho už dobehol čas. Jeho úspešnosť zákrokov 89,5 % je najhoršia v kariére a štyri a viac gólov inkasoval v 14 z 36 zápasov. V posledných týždňoch sa posunul v hierarchii za mladšieho krajana Juuseho Sarosa.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies