Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Mohla by sa sezóna NHL dohrať v Severnej Dakote?

NHL a Hráčska asociácia stále veria, že sa ročník 2019/20 dohrá. Pri zvažovaní rôznych scenárov sa rieši aj to, kde by sa zostávajúce zápasy mohli odohrať. Jedna lokalita ktorá sa podľa Elliottea Friedmana spomína, je štát Severná Dakota.

Na dohranie zápasov by bolo potrebných niekoľko arén, no Ralph Engelstad Arena v Grand Forks dáva, podľa spomínaného „insidera“ televízie Sportsnet, zmysel. Hostila svetový šampionát juniorov, majstrovstvá sveta do 18 rokov, je domovom univerzitného tímu a je vhodnejšia pre zápasy NHL ako mnohé iné arény mimo ligovej mapy v Spojených štátoch amerických. Má kvalitné šatne a dve ľadové plochy.

„Samozrejme, nič nie je na spadnutie. Dostupnosť hotelov v Grand Forks by bola výzvou. Tiež nevieme, aké by boli scenáre cestovania, nevyhnutná logistika a či by bol štát takú udalosť ochotný hostiť. Táto oblasť však dáva zmysel pre arénu, pravdepodobnosť hrania bez divákov a nízku hustotu obyvateľstva v štáte,“ poznamenal Friedman.

Očakáva sa, že NHL a Hráčska asociácia budú tento týždeň hovoriť aj o iných lokalitách.

Už minulý týždeň sa hovorilo o tom, že basketbalová NBA zvažuje usporiadať všetky zápasy play-off v Las Vegas. Futbalová Premier League medzitým vraj zvažuje obnovenie sezóny v júni s tým, že by sa zápasy hrali za zatvorenými dverami.

NHL momentálne má čas na to, aby zvažovala podobné scenáre, pretože veľa iného teraz prakticky robiť nemôže, keďže aktuálnu situáciu diktujú externé faktory, počnúc koronavírusom. Hráči tiež chcú ročník dohrať, pretože sa obávajú strát na príjmoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies