Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Hamilton je pripravený na návrat, Carolina na zápasy bez divákov

Generálny manažér a prezident tímu Carolina Hurricanes, Don Waddell, vo štvrtok prezradil, že hviezdny obranca Dougie Hamilton je pripravený na návrat do akcie v momente, keď sa ročník 2019/20 obnoví.

Hamilton si v januári zlomil ľavú nohu a následne absolvoval operáciu, z ktorej sa mal zotavovať neurčitý čas. Waddell povedal, že zotavovanie išlo dobre a že čoskoro sa vráti aj na ľade. Keďže ročník je od 12. marca prerušený, nemalo zmysel sa s korčuľovaním ponáhľať.

„Ak by sme hrali dnes, urýchlili by sme návrat na ľad v posledných pár týždňoch, takže je pripravený na návrat. Je to len otázka času, kým ho pustíme na ľad, ale áno, keď sa vhodí puk, bude pripravený hrať,“ poznamenal Waddell, podľa ktorého sa zo svojho zranenia dolnej časti tela zotavil už aj brankár James Reimer, ktorý ho trpel vo februári.

Hurricanes plánujú domáce zápasy bez divákov

Hurricanes robia všetko preto, aby sa ich domáce zápasy v prípade obnovenia ročníka hrali v PNC Aréne a tímu nebude vadiť ani to, ak by to malo byť bez divákov alebo za účasti obmedzeného počtu fanúšikov.

Článok pokračuje pod reklamou

„Máme viacero plánov. Máme špeciálny tím, ktorý sa interne rozpráva o všetkých možnostiach. Jednou z nich je, že sa sem vrátime bez divákov a to, ako to vyriešime,“ poznamenal Waddell.

„Druhou možnosťou je, že sa vrátime a budeme tu mať len – vyberte si číslo – 5000 alebo 8000 ľudí v aréne. Treťou možnosťou je, že bude hala otvorená úplne. Dlho sme sa o tom rozprávali a máme plány pre všetky situácie.“

Carolina ja jedným z prvých tímov, ktoré verejne uznali možnosť hrania duelov bez plnej arény. Stále je však možná aj alternatíva, že sa duely odohrajú na neutrálnej pôde, napríklad v Severnej Dakota, ktorá sa spomínala v ostatnom čase.

„Ak sa pozriete na to, čo sa deje v krajine, tak je tam pravdepodobne niekoľko miest, kde by sa hrať nemohlo. Ak budete hrať zápasy základnej časti, dáva zmysel nájsť niekoľko neutrálnych miest. Samozrejme, ak bude hrať všetkých 31 tímov, budete musieť mať k dispozícii viacero hál,“ skonštatoval Waddell, ktorého tím bol v čase prerušenia sezóny na pozícii prvej divokej karty.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies