Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

O Lišku je v NHL záujem: Jeden tím mu dokonca ponúkal zmluvu

Mladý slovenský útočník Adam Liška bude aj v budúcej sezóne hrávať za Severstaľ Čerepovec v KHL. A pre zotrvanie v tejto súťaži sa rozhodol aj napriek tomu, že mal ponuku na zmluvu zo zámoria.

„Dostal som ponuku z Arizony na nováčikovský kontrakt. Konkrétne ma chceli vidieť ďalší rok v AHL, čo je tiež kvalitná súťaž, ale v Čerepovci boli korektní,“ povedal Liška pre denník Šport.

„Hrával som veľa už v poslednej sezóne. Pri tíme ostal tréner Andrej Razin, ktorý má vyššie právomoci, keďže sa stal aj generálnym manažérom. Ponúkli mi zmluvu v ťažkej situácii, keď pandémia koronavírusu všetko komplikuje. Tréner mi volal osobne, čo si vážim. Viem, do čoho idem, preto som stavil na istotu.“

Dvadsaťročný rodák z Bratislavy nechce, aby to pôsobilo, že odmietol šancu na NHL, a dokonca sa pracovalo na tom, že by sa s Coyotes dohodol na trojročnej zmluve s tým, že by rok ešte zostal v KHL. Táto možnosť nakoniec padla.

Národnej hokejovej lige však dvere nezatvára a ani ona jemu. Okrem Arizony má totiž záujem aj Carolina, ktorá sa ho chystá pozorne sledovať aj v budúcom ročníku.

„Verím, že sa výkonmi ešte k NHL priblížim. Celkom sa potešili z Caroliny, že som to nakoniec nepodpísal s Coyotes. Z Hurricanes mi odkázali, že sa prídu pozrieť na moje zápasy. Ostávame v kontakte,“ poznamenal Liška.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies