Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Mestá mimo NHL hostiť duely nebudú. Namiesto toho pripadá do úvahy toto

Vedenie NHL sa rozhodlo vzdať myšlienky hostiť zápasy pri obnovení sezóny v arénach v mestách mimo ligovej mapy, ako boli Saskatoon, Manchester či Grand Forks. Komisár Gary Bettman v stredu predložil iný návrh.

„Viem, že bolo okolo tohto veľa špekulácií, ale nemôžeme hrať v malej vysokoškolskej hale uprostred menšej komunity, pretože ak budeme centralizovaní, potrebujeme mať zázemie, ktoré nám poskytujú arény v NHL“ povedal Bettman pre Sportsnet.

„Či už ide o väčší počet šatní, či ide o technológie, procedúry, video záznamy, vysielacie zariadenia, to všetko sú veci, ktoré majú svoje miesto v arénach NHL a ktoré budeme potrebovať, keď sa vrátime späť a budeme hrať na jednom centralizovanom mieste viac zápasov denne.“

Liga mení svoju pozornosť na vybranie štyroch miest z mapy NHL, v ktorých sú obmedzenia miestnych autorít miernejšie a v ktorých nie je koronavírus natoľko rozšírený. Liga by pritom chcela vyčleniť každé dejisko pre jednu divíziu. Dejisko však nevyhnutne nemusí pochádzať priamo z nej.

Tieto dejiská by mohli hostiť až tri zápasy bez divákov denne. Greg Wyshynski z televízie ESPN už aj prišiel, ktoré tímy sa momentálne zvažujú ako potenciálni hostitelia – Edmonton Oilers, Minnesota Wild a Carolina Hurricanes.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies