Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Chára kariéru ukončiť neplánuje. A čo Krejčí?

Ako sme vás včera informovali, Zdeno Chára dal jasne najavo, že na koniec kariéry ešte nemyslí. Slovenský obranca však nie je jediným veteránom v službách Bostonu. Rovnaká otázka sa týka napríklad aj Davida Krejčího.

Český center dnes oslavuje 34. narodeniny a jeho aktuálna zmluvu s Bruins mu vyprší po sezóne 2020/21. Napriek pokročilému veku a naakumulovaným zraneniam počas celej kariéry však na zavesenie korčúľ na klinec tiež ešte nemyslí.

„Neplánujem ukončiť kariéru, to je isté. Chcem hrať aj po tej sezóne. Ako dlho alebo čo sa stane, to neviem. Asi to uvidíme až po tej ďalšej sezóne. Určite však neplánuje vstupovať do budúcej sezóny ako do mojej poslednej,“ povedal Krejčí pre ligový web.

Rodák zo Šternberku strávil celú kariéru v Bostone, ktorý si ho vybral zo 63. miesta na drafte v roku 2004. V 911 zápasoch vyprodukoval 686 bodov za 207 gólov a 479 asistencií. V roku 2011 nechýbal pri ceste za Stanleyho pohárom.

V tejto sezóne zaznamenal Krejčí 13 gólov a 30 asistencií v 61 stretnutiach ako center druhého útoku. Momentálne je s „cap-hitom“ 7,25 milióna dolárov najlepšie pleteným hráčom Bruins. Nie je známe, aké plány s ním ma tím, ktorý si v novembri upísal na šesť rokov Charlieho Coylea a v ktorého systéme čaká na svoju šancu Jack Studnicka.

„Čím ste starší, tým viac všetko oceňujete. Zmení sa vám život doma – oženíte sa, máte deti. Oceňujete teda všetky maličkosti, ako je prítomnosť u spoluhráčov či výjazdy. Potom, keď ste doma, oceňujete všetko viac ako predtým, čo ste mali deti. Skutočne rád chodím každý deň na klzisko. Pred príchodom tejto situácie som si jednoducho žil svoj sen,“ poznamenal Krejčí.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies