Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kane: NHL by mala ukázať, akí sú hráči v skutočnosti

Útočník tímu San Jose Sharks, Evander Kane, dúfa, že keď sa situácia upokojí a NHL sa vráti k svojmu bežnému životu, tak vedenie súťaže a jej hráči budú robiť lepšiu prácu v tom, aby ukázali to, v čom je hokej oproti iným športom mimoriadny.

„Je súčasťou hokejovej kultúry vyhýbať sa mnohým veciam. Čím viac ukážeme unikátnosť a ľudské rozdiely, a využijeme to vo svoj prospech, tým skvelejšia naša liga bude,“ povedal Kane pre TSN.

Dvadsaťosemročný rodák z kanadského Vancouveru je známy tým, že sa nebojí povedať to, čo si myslí. Teraz zdôrazňuje dôvody, prečo by mal byť hokej ešte viac odhalený verejnosti.

„Nepovedal by som, že sú tu tony hráčov, ktorí sú ochotní robiť svoju vlastnú televíznu reality šou alebo by chceli byť neustále pred kamerou, takže je to na nás hráčoch, aby sme chceli prijať túto stránku hry o trochu viac a o trochu viac pomôcť rastu tohto športu, hlavne, keď ide o Spojené štáty,“ pokračoval Kane.

Článok pokračuje pod reklamou

„Ľudia musia vidieť naše tváre. Ľudia musia vedieť, kto sme, pretože – môžem byť zaujatý, ako možno som – podľa môjho názoru je hokej najlepším športom na Zemi a my hráči ani naša liga nedostávame dostatočný rešpekt za to, čo robíme.“

Kane sa nevyhýba pohľadu verejnosti. Vo februári si nezobral pred ústa servítku, keď po suspendácii kritizoval Oddelenie hráčskej bezpečnosti a v septembri zase označil konanie čiarového rozhodcu za „absolútny vtip“ po tom, čo bol tiež potrestaný.

Okrem toho sa často podpichuje s útočníkom Vegas Ryanom Reavesom a nedávno povedal, že si túto rivalitu užíva a že je zábavná aj pre fanúšikov. Minulý rok sme ho tiež mohli vidieť nahého v ESPN Body Issue a cez sociálnu sieť sa vyjadroval k rasizmu, ktorý je smerovaný k jeho osobe.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies