Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Miller podstúpil operáciu kolena. V tejto sezóne už hrať nebude

Obranca Kevan Miller, ktorý nehral za tím Boston Bruins viac ako rok, vo štvrtok prezradil, že pred ôsmimi týždňami absolvoval tretiu operáciu pravého kolena. Ak by sa táto sezóna obnovila, v akcii by sme ho tak nevideli.

Tridsaťdvaročný rodák z Kalifornie si zlomil jabĺčku v kolene počas zápasu proti Minnesote, ktorý sa odohral 4. apríla 2019. Odvtedy narazil na sériu komplikácií. Prvú operáciu podstúpil pár dní po utrpení zranenie, druhú o mesiac neskôr, keď si zlomeninu obnovil pri snahe o návrat do akcie v play-off.

„Stále sa zotavujem. Bol som na dobrej ceste, korčuľoval som a podobne, no potom prišla komplikácia. Myslím si, že generálny manažér o tom už trochu hovoril. Mám za sebou operáciu, ktorú som absolvoval pred ôsmimi týždňami. Teraz už nemám barle a môžem chodiť,“ povedal Miller vo štvrtok.

Millerovi sa po tejto sezóne môže stať neobmedzeným voľným hráčom, ale generálny manažér Don Sweney ešte v apríli povedal, že by zvážil predĺženie jeho zmluvy. Tiež povedal, že v jeho návrat v tomto ročníku už neverí.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies