Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Burke: Play-off s 24 tímami takmer garantuje problém s vírusom

Brian Burke súhlasí s návrhom rozšíriť počet účastníkov play-off výhradne pre túto sezónu, ale znepokojujú ho možné riziká spojené s návratom zahŕňajúcim 24 klubov rozdelených do dvoch lokalít.

„Pre tento rok by som povedal áno. Ak sa pozriete na alternatívy, tak by ideálne bolo dokončiť základnú časť. Potom by ste mali riadne poradie pre play-off, pre draft a všetky voľby by boli zoradené. V poriadku, to však urobiť nemôžeme. Nemôžeme dokončiť základnú časť, takže čo je ďalšia najlepšia vec? V tomto roku je to rozšírené play-off,“ povedal pre Sportsnet dlhoročný výkonný pracovník NHL.

„Bol som cynický a skeptický, pokiaľ ide o schopnosť hrať. A taký som aj naďalej. Myslím si, že je to príliš veľa tímov. Myslím si, že je takmer garantované, že budeme mať problém s tým vírusom, ale ak by to dokázali zrealizovať, bolo by to fantastické – len pre tento rok. Moja predpoveď je, že toto otvára dvere rozširovaniu play-off do budúcnosti, voči ktorému som vehementne proti.“

Burke pochválil ligu a hráčsku asociáciu za to, že pri daných okolnostiach spolu vypracovali formát s 24 tímami a dúfa, že k nemu v praxi aj dôjde. Pochybuje však o schopnosti adekvátne testovať hráčov na koronavírus.

„Pokiaľ by sme testovanie robili teraz, tak nemáme dostatok testov a nie sú dostatočne presné. Budete musieť tých hráčov testovať denne. Bude základná zostava, plus čierne esá, plus tréneri, plus fyzioterapeuti, plus ľudia z manažmentu. To je 50 ľudí na tím a bez rodín. To je 50 testov na tím za deň a máme tu 24 tímov. Je to veľmi náročné a dúfam, že to dokážu zrealizovať,“ poznamenal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies