Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Laine sa nevie dočkať návratu. Moja hra bude vyzerať asi hrozne, priznáva

Hviezdny útočník tímu Winnipeg Jets, Patrick Laine, je nadšený z toho, že bude mať zrejme šancu v tomto lete dokončiť aktuálny ročník a bojovať o Stanleyho pohár. Vie však, že výkonnostne nenadviaže na úroveň, na ktorej bol pred prerušení sezóny.

„Moja hra bude pravdepodobne vyzerať otrasne, keďže som nekorčuľoval už dva mesiace,“ povedal Laine pre CP. „Vždy je to trápenie, keď sa vraciate po takej dlhej dobe bez korčuľovania.“

NHL pracuje na návrate vo formáte play-off s 24 účastníkmi. Winnipeg by bol medzi tímami, ktoré by museli hrať v predkole o nasadenie do prvého kola. Ich súperom by bolo Calgary, s ktorým by hrali sériu na tri víťazné zápasy.

Zároveň by sa ročník mal dohrávať na dvoch lokalitách, v ktorých by hráči boli z bezpečnostných dôvodov izolovaní. Niektorým sa myšlienka takého odlúčenia od rodiny nepozdáva, no Laine sa jednoducho len teší na to, že si znova zahrá.

Článok pokračuje pod reklamou

„Jednoducho chcem len hrať a bude mi vyhovovať akýkoľvek formát, ktorý zvolia. Stále je to hokej, formát neriešim. Pre mňa to nebude problém,“ poznamenal.

„Prinesiem si so sebou počítať, takže budem môcť hrať video hry. Bude to nudné, ale ak to bude nevyhnutné pre letné hranie, tak som s tým zmierený. Nevadí mi to a nepotrebujem chodiť nikam inam, ako bude moja hotelová izba. Pre mňa to bude ako normálny trip. Ak to bude nevyhnutné, nebude mi to vadiť.“

Dvadsaťdvaročný Fín mal pred prerušením sezóny na konte 28 gólov a 35 asistencií v 68 stretnutiach.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies