Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Posila pre každý post: Títo hráči by mohli zaujímať Red Wings

Jozef Struhár  
25.05.2020

Tím Detroit Red Wings po ukončení úctyhodnej série účasť v play-off nebude bojovať o Stanleyho pohár v štvrtom ročníku po sebe. Misiou nového generálneho manažéra Stevea Yzermana je tím postaviť znovu na nohy a na to bude potrebné uspieť aj na trhu s voľnými hráčmi.

Red Wings boli v tejto sezóne posledný v počte strelených gólov (142), v priemere gólov na zápas (2) a 29. s úspešnosťou presilových hier (14,9 %). O góly sa starali predovšetkým Tyler Bertuzzi, Dylan Larkin a Anthony Mantha, čo je málo.

Preto možno očakávať, že bude Yzerman aktívny v snahe získať produktívneho útočníka. O nič lepšie na tom však „Červené krídla“ neboli po defenzívnej stránke, ktorej by sa zišla väčšie hĺbka a skúsenosť. Nezaškodilo by posilniť aj bránkovisko.

Ted Kulfan z Detroit News preto zostavil prehľady možných adeptov na posilnenie mužstva cez trh s voľnými hráčmi, ktoré zahŕňali obrancov, útočníkov i brankárov.

Do útoku by sa tímu mohli hodiť hráči, ako Vladislav Namestnikov z Colorada, Jevgenij Dadonov, Mike Hoffman či Erik Haula z Floridy, Mikael Granlund z Nashvillu, Tomáš Nosek z Vegas alebo Jesper Fast z NY Rangers.

Ako možnosti pre posilnenie obrany menoval Tysona Barrieho, Justina Schultza, Brendena Dillona alebo Andyho Greenea. Možnosti pre bránkovisko zahŕňali Robina Lehnera, Antona Chudobina, Thomasa Greissa a Cama Talbota.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies