Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

DeBoer: Vegas je najlepším tímom, aký som kedy trénoval

Peter DeBoer doviedol dva rozdielne tímy do finále Stanleyho pohára, ale ani tie sa nevyrovnajú mužstvu Vegas Golden Kngihts, ktoré označil za najlepšie, aké kedy trénoval.

„Toto je ten najtalentovanejší tím, aký som mal v mojej trénerskej kariére,“ povedal DeBoer pre podcast The Chirp with Darren Millard. „Je tu skvelá kombinácia talentu, charakteru a vodcovstva.“

Golden Knights boli s bilanciou 39-24-8 prví v Pacifickej divízii, keď sa sezóna NHL prerušila pre koronavírus. DeBoer na lavičke nahradila Gerarda Gallanta 15. januára po tom, čo bol mesiac predtým vyhodený zo San Jose. Pod jeho vedením majú „rytieri“ bilanciu 15-5-2.

„Verím, že všetko, čo sa stane v hokeji, sa stane z nejakého dôvodu. Jedny dvere sa zavrú, ako tomu v mojej kariére bývalo, no druhé dvere sa otvoria s lepšou príležitosťou. Hoci bolo pre mňa ťažké opustiť San Jose 33 zápasov po tom, čo sme sa dostali do finále konferencie, vo Vegas som dostal životnú príležitosť,“ poznamenal DeBoer.

DeBoer zakotvil v tíme, ktorý sa vo svojej krátkej histórii stal veľkým rivalom San Jose, na lavičke ktorého čelil Golden Knights v dvoch intenzívnych sériách play-off po sebe. S novými zverencami je však už na jednej lodi a nemôže byť vďačnejší za príležitosť, ktorú dostal.

„Dostal som prácu vo Vegas a musel som sa chopiť skupiny mužov, ktorí má posledné tri roky neznášali. Myslím si, že ako tréner v tejto lige s takouto príležitosťou, s takýmto tímom, som skutočne vďačný, ako to všetko tento rok nakoniec vyšlo bez ohľadu na to, aké ťažké niektoré momenty boli,“ dodal tréner, ktorý do finále doviedol New Jersey (2012) a San Jose (2016).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies