Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Socha Lemieuxa cieľom vandalov, prezident Penguins zachránil kameramana + foto

Ani Pittsburgh sa nevyhol protestom za spravodlivosť, ktoré odštartovalo úmrtie Afroameričana Georgea Floyda, ktorý zomrel následkom neprimeraného zásahu polície v Minneapolise.

Protestujúci pritom nebrali ohľad na nič, ani na sochy pripomínajúce osobnosti, ktoré mestu prinieslo radostné chvíle. Cieľom vandalov sa stala socha Maria Lemieuxa, ktorá je umiestnená pred PPG Paint Arénou.


Medzitým sa zviditeľnil aj prezident a výkonný riaditeľ Penguins, David Morehouse, ktorý zachránil kameramana miestnej televízie Iana Smitha, ktorého napadli protestujúci ľudia. Morehouse opúšťal halu tímu, keď našiel Smitha a pomohol mu dnu, kým po neho neprišla sanitka.

Smith si nebol vedomý toho, kto ho zachránil, predtým, ako to potvrdil reportér Paul Martino a neskôr aj samotný hokejový klub.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies