Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Správy z NHL

Tri vysoko nasadené tímy, ktoré môžu v predkole naraziť

Formát play-off s 24 tímami dodal nový život tímom, ktoré by pri štandardnom formáte boli mimo hry. Unikátne predkolo na tri víťazné zápasy im však dá možnosť zaskočiť nasadené tímy. Matt Teague vybral tri, ktoré by na tento formát mohli doplatiť najpravdepodobnejšie.

Pittsburgh

Nasadenie: 5. tím Východnej konferencie
Bilancia proti Canadiens: 2-1
Gólový diferenciál: 8-7 pre Penguins

Tímy sa báli sérií na dva víťazné zápasy pre hráčov, ako je brankár Montrealu Carey Price, ktorý dokáže ukradnúť výhry. Penguins dáva séria na tri víťazné zápasy len o niečo menej miesta na chyby. Je ťažké predpovedať, v akej forme sa vráti, no Price mal v tomto ročníku 92,9% úspešnosť zákrokov v zápasoch proti Pittsburghu. Penguins nehrá zase do karát neutrálny ľad, keďže doma sa im darilo, kým na ceste boli priemerní. Canadiens i Priceovi sa zase viac darilo vonku. Pittsburgh by však v sérii mohol byť konečne zdravý a tiež bude mať motiváciu po minuloročnom vypadnutí s Islanders.

Edmonton

Nasadenie: 5. tím Západnej konferencie
Bilancia proti Blackhawks: 1-2
Gólový diferenciál: 10-9 pre Blackhawks

Chicago má ďaleko od tímu, ktorý v minulej dekáde vyhrával Stanleyho poháre, ale stále má hráčov, ktorí vedia, ako vyhrávať dôležité zápasy a talenty, ktoré vedie rozhodovať zápasy. Patrick Kane patrí k hráčom, ktorí podávajú svoje top výkony v play-off. Oilers síce skončili 11 bodov pred Chicagom a majú lepšie mužstvo, ale z play-off nemajú také skúsenosti. Veteráni Blackhawks pritom dostali šancu oddýchnuť si, čo by im mohlo prospieť, hoci sa očakáva, že im tiež bude trošku dlhšie trvať, kým sa rozbehnú. Séria by to mala byť veľmi zaujímavá.

Carolina

Nasadenie: 6. tím Východnej konferencie
Bilancia proti Rangers: 0-4
Gólový diferenciál: 17-9 pre Rangers

Carolina hlasovala proti formátu a vedela, prečo to robí. Rangers sú k nej bližšie, ako tabuľkové postavenie naznačuje a dokonca vyhrali všetky štyri vzájomné zápasy. New York od ročníka 2017/18 dokonca vyhral 10 z 12 vzájomných zápasov a prestrieľal Hurricanes 49:29. Problémom pre Carolinu môžu byť brankári – Igor Šesťorkin chytal po debute v NHL skvelo a aj Henrik Lundqvist to na Hurricanes vie – v troch dueloch kryl 94,9 % striel. Potom sú tu Artemij Panarin a Mika Zibanejad, ktorí v štyroch vzájomných dueloch nazbierali kombinovane 16 bodov. Silné presilovky Rangers by mohol pomôcť utlmiť Dougie Hamilton, ktorý by sa mal vrátiť do akcie. Výhodou pre nasadený tím môže byť aj väčšia hĺbka zostavy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies