Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Vzácna kartička McDavida sa vydražila za astronomickú sumu + foto

Vzácna kartička Connora McDavida z nováčikovskej sezóny sa v piatok cez Lelands Spring Classic Auction vydražila za pozoruhodnú sumu 113 176 amerických dolárov.

Dražba začala na sume 2 500 amerických dolárov a ostatné kartičky Upper Deck z ročníka 2015/16 s kúskom dresu a podpisom hviezdy Edmontonu sa dražili za viac ako 50 000 amerických dolárov. Jeden z 99 kusov kartičiek však bol špeciálny – kartička číslo 97, ktoré korešponduje s hráčovým číslom na drese.

Z jej predaja sa tešil John zo San Diega, ktorý k nej nemal žiaden špeciálny vzťah, a tak s jej ponúknutím do aukcie neváhal. Teraz určite neľutuje.

„Som na dôchodku po 30 rokoch v stolárstve a nikdy som v skutočnosti kartičky nezbieral. Kamarát ma vlani priviedol ku kartičkám v rámci hobby a užil som si to. K tomuto športu však nemám žiaden emocionálny vzťah. Nikdy mi nenapadlo, že by som si ju ponechal. Ak by som si ju odložil do škatule od topánok, na nič by nebola. Bolo lepšie, aby ju mal niekto iný,“ poznamenal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies