Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Blues si upísali víťaza Ceny Hobeyho Bakera. Upíšu si aj Pietrangela?

Tím St. Louis Blues v pondelok podpísal dvojročný vstupný kontrakt s obrancom Scottom Perunovichom. Ich kapitán Alex Pietrangelo medzitým hovoril o nádeji, že sa so svojim doteraz jediným zamestnávateľom nakoniec tiež dohodne na zmluve.

Dvadsaťjedenročný Perunovich sa v tejto sezóne stal držiteľom Ceny Hobeyho Bakera určenej pre najlepšieho vysokoškolského hokejistu. V drese Minnesotskej Univerzity v Duluth odohral 34 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a nazbieral 40 bodov. Blues ho draftovali v roku 2018 z celkového 45. miesta.

Pietrangelo je podstatne skúsenejším obrancom, ktorý v posledných sezónach plnil funkciu kapitána St. Louis. Po tejto sezóne sa však môže stať žiadaným neobmedzeným voľným hráčom. Jeho to však z mesta preč neťahá.

„Cieľom je na niečom sa dohodnúť. To bol cieľ od začiatku. Uvidíme, kam veci budú smerovať. Momentálne sa koncentrujeme na to, aby sme si prešli play-off zdraví,“ povedal pre ligový web.

Článok pokračuje pod reklamou

Pietrangelo je v poslednom roku sedemročnej zmluvy v hodnote 45,5 milióna amerických dolárov a na trhu s voľnými hráčmi by mohol patriť medzi najžiadanejších hráčov. Po tom, čo vlani doviedol tím k Stanleyho poháru a v tomto ročníku nazbieral 52 bodov v 70 dueloch, ukázal, že si zvýšenie platu zaslúži. S generálnym manažérom Dougom Armstrongom však doteraz o novej zmluvy nerokoval.

„Neudialo sa toho tak veľa. Je tam príliš veľa otázok ohľadom všetkého, čo sa stane v budúcnosti. Obe strany sedíme a čakáme, aby sme videli, čo sa bude diať predtým, ako začneme rokovať. Je ticho, ale momentálne myslíme na play-off. Uvidíme, čo sa stane potom,“ skonštatoval Pietrangelo.

Armstrong, ktorý má momentálne k dispozícii len niečo cez dva milióny amerických dolárov pod platovým stropom a na zmluvu čaká aj Vince Dunn, toho o situácii ohľadom svojho kapitána veľa nepovedal: „Vieme, že strop bude v budúcej sezóne rovnaký. A rozhodnutia urobíme na základe toho.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies