Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Silná trojka: NHL zverejnila finalistov na Selkeho trofej

Jozef Struhár  
20.07.2020

Kanadsko-americká NHL v pondelok zverejnila nomináciu na Selkeho trofej, ktorá sa udeľuje najlepšie brániacemu útočníkovi. Jej víťazom tento rok bude Patrice Bergeron, Sean Couturier alebo Ryan O’Reilly.

PATRICE BERGERON, BOSTON BRUINS

Bergeron je štvornásobným držiteľom ocenenia a finalistom je v deviatej sezóne po sebe. Ak by trofej získal znova, prekonal by rekord Boba Gaineyho. V tomto ročníku zaznamenal 31 gólov a 56 bodov v 61 stretnutiach, v ktorých nazbieral aj 23 plusových bodov.

SEAN COUTURIER, PHILADELPHIA FLYERS

Couturier bol finalistom na ocenenia aj pred dvoma rokmi. Tentoraz mu k tomu pomohlo 22 gólov a 59 bodov, ktoré zaknihoval v 69 stretnutiach. Základnú časť ukončil s 21 plusovými bodmi.

Článok pokračuje pod reklamou

RYAN O’REILLY, ST. LOUIS BLUES

O’Reilly vyhral svoju prvú Selkeho trofej vlani a v tomto roku je nominovaný aj na Trofej Lady Byng. V drese Blues strelil 12 gólov a nazbieral 61 bodov v 71 zápasoch. Na konte má aj 11 plusových bodov.

Meno víťaza trofeje, ktorá sa udeľuje už od roku 1977, sa dozvieme niekedy počas konferenčného finále alebo pred finále Stanleyho pohára.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies