Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Príprava: Halák 100-percentný, v akcii aj Chára a Sekera + video

Vo štvrtok sa odohrali posledné tri prípravné zápasy pred štartom dohrávky sezóny NHL. V akcii sme videli troch Slovákov, ale ani jeden sa z výhry netešil. Napriek tomu však Jaroslav Halák neinkasoval ani raz.

Columbus – Boston 4:1 (0:2, 0:2, 0:1)

Brankári: Korpisalo (11/11), Merzlikins (12/13) – Rask (17/20), Halák (10/10); Góly: 5. Jenner (Foudy), 19. Werenski (Atkinson, Bjorkstrand), 19. Nyquist (Dubois, Bjorkstrand)(PP), 60. Texier (Nyquist)(PB) – 53. Pastrňák (Kuraly, McAvoy)

Favorizovaný Boston sa dočkal gólu od Davida Pastrňáka, ktorý vynechal skoro celý tréningový kemp. Zo strany Bruins to však bolo všetko a nepomohlo im k úspechu ani to, že Jaroslav Halák eliminoval za 29 minút všetkých 10 striel. Tuukku Raska totiž predtým z 20 striel prekonali Boone Jenner a v rozmedzí 18 sekúnd Zach Werenski s Gustavom Nyquistom, aby Columbus uspel 4:1. Poistku do prázdnej brány pridal Alexandre Texier a dve asistencie si z duelu odniesol Oliver Bjorkstrand, ktorý hral v prvom zápase od februára. Joonas Korpisalo kryl všetkých 11 striel, Elvis Merzlikins následne 12 z 13. V akcii bol aj slovenský obranca Zdeno Chára, ktorý odohral 16 minút a 21 sekúnd s jednou strelou na bránu. Zápas nedohral Brad Marchand, ktorý ho s bolestivou grimasou opustil v tretej tretine.

Článok pokračuje pod reklamou

Dallas – Nashville 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

Brankári: Bishop (16/18), Chudobin (9/9) – Saros (12/12), Rinne (13/13); Góly: 4. Arvidsson (Forsberg, Duchene)(PP), 29. Arvidsson (Forsberg, Josi)

Z výhry sa netešil ani obranca Andrej Sekera, ktorý odohral 13 minút a 19 sekúnd so ziskom mínusového bodu, jednej strely a jedného bodyčeku v zápase proti Nashvillu. Ten porazil Dallas 2:0 vďaka dvom gólom Viktora Arvidssona a 23 zákrokom, ktoré nakombinovali Juuse Saros (12 zákrokov) a Pekka Rinne (13 zákrokov) – tí stále nevedia, kto bude jednotkou v ostrých zápasoch. Nekapituloval ani Anton Chudobin, ktorý čelil deviatim strelám po tom, čo v bráne vystriedal jednotku Bena Bishopa. Ten inkasoval dva góly z 18 striel. Stars hrali bez Tylera Seguina, ktorý by mal hrať v skupine o nasadenie, a duel nedohral Andrew Cogliano.

Arizona – Vegas 1:4 (0:2, 0:0, 1:2)

Brankári: Kuemper (17/19), Raanta (6/7) - Fleury (22/23); Góly: 9. Smith (Karlsson)(OS), 17. Smith (Cousins, Tuch)(PP), 54. Tuch (Cousins, Roy), 60.Cousins (Roy)(PB) - 50. Hall (Dvorak, Ekman-Larsson)(PP)

Marc-Andre Fleury odchytal celý zápas a kryl 22 striel, aby pomohol Vegas zdolať Arizonu 3:1. Za rozhodnutého stavu ho prekonal len Taylor Hall. O góly víťazného tímu sa postarali Reilly Smith, ktorý skóroval v oslabení aj v presilovke, Alex Tuch a Nick Cousins, ktorý dal bodku za duelom gólom do prázdnej brány. Tuch pridal aj asistenciu, Cousins dve. V bráne Coyotes štartoval Darcy Kuemper, ktorý v prvých dvoch tretinách inkasoval dva góly z 19 striel. Antti Raanta v tretej dvadsaťminútovke kapituloval raz zo siedmich striel.

Neprehliadnite:
Spolu s dohrávkou sezóny NHL sa spúšťa aj nové kolo našej Tipovačky. Zapojiť sa »



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies