Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ellis po vyradení: Boli sme v celej sérii lepší ako Coyotes

Skúsený obranca Ryan Ellis verí, že jeho tím Nashville Predators zanechal na ľade všetko v sérii proti Arizone, ktorá skončila porážkou 1:3 na zápasy. Rozhodujúci úder prišiel v piatok, keď Coyotes vyhrali 4:3 po predĺžení.

„Colorado, Winnipeg, Dallas... v tých sériách sme neboli spokojní s našou hrou,“ povedal Ellis spomínajúc na predošlých troch súperov tímu v play-off. „Táto séria bola iná. Cítim, že sme počas celej série hrali lepšie ako Coyotes.“

Čísla s Ellisom súhlasia. Predators prestrieľali Coyotes v každom zápase, vrátane pomerom 52:33 v tom piatkovom. A to nepálili len z väčších vzdialeností – Nashville mal v sérii 55 vysoko nebezpečných šancí, kým Arizona 41.

Rozdielom v tejto sérii však boli brankári. Jednoducho povedané, Darcy Kuemper bol v bráne tímu z Glendale výborný, keď kryl 93,3 % striel. Na druhú stranu, Juuse Saros, ktorý vo všetkých štyroch dueloch dostal priestor pred Pekkom Rinnem, mal len 89,5% úspešnosť zákrokov.

„Hrali sme rovnakým spôsobom doslova v celej sérii. Hrali sme dostatočne dobre na to, aby sme vyhrali. Tentoraz sa to však očividne nestalo,“ poznamenal útočník Filip Forsberg, ktorý v piatok vynútil predĺženie 32 sekúnd pred koncom tretej tretiny.

Predators od finálovej účasti v roku 2017 vyhrali len jednu sériu play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies