Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Halákovi skorý postup Bruins pomôže. Andrew Raycroft vysvetľuje prečo

Aj ten najlepší brankár na svete zažije občas zlý moment a to aj v bojoch o Stanleyho pohár. Dôležité je však to, ako na to taký brankár zareaguje v ďalšom zápase. Tí najlepší na zlý okamih vedia zabudnúť, ale problém nastane, ak si ho prenášajú do ďalších duelov a zlé momenty sa začínajú kopiť.

A práve preto bol výkon Jaroslava Haláka v poslednom zápase Bostonu v sérii proti Caroline povzbudivý. V štvrtom zápase série inkasoval tri zastaviteľné góly, no v pri výhre 2:1 v piatom zápase predviedol 23 zákrokov. Musel sa vyrovnať s premávkou pred bránou a riešil aj pár náročných situácií.

Niekdajší brankár Bruins a súčasný analytik televízie NESN Andrew Raycroft povedal, že to bol presne taký výkon, aký bolo potrebné od Haláka vidieť.

„V poslednom zápase bol veľmi dobrý. Bojoval. Nebol to ľahký zápas. Carolina všetko smerovala na bránu a Bruins nezačali zápas dobre. Inkasovali prvý gól, čo brankárovi komplikuje život. Zvyšuje sa tlak, aby neinkasoval druhý gól. Jaro urobil v prvej tretine skvelý zákrok pri šanci Justina Williamsa. Ako som povedal, bojoval, tvrdo tam drel. Neprekvapilo ma, že sa takto odrazil od predošlého duelu. Je tu už dlho a chápe dôležitosť nasledovného zápasu,“ poznamenal Raycroft pre Dale & Keefe.

Článok pokračuje pod reklamou

Bruins majú teraz minimálne niekoľko dní voľna predtým, ako sa odštartuje druhé kolo play-off. To nezačne skôr v utorok alebo v stredu. Celý tím mal vo štvrtok voľno a potom ho budú čakať tréningy, aby nevypadol z tempa. Viac dní bez zápasu by však podľa Raycrofta malo prospieť najmä Halákovi, ktorý bude môcť pracovať intenzívnejšie na svojej hre s trénerom brankárov Bobom Essensom.

„S tým voľnom sa zlepší, o tom niet pochýb. V ďalšej sérii bude mať lepší cit pre hru. Týchto päť dní voľna mu umožní skutočne popracovať na špecifických veciach s Bobom a pomôže mu, že bude robiť viac zápasových aktivít, ako len posilňovať a pracovať na svojej kondícii, “ vysvetlil Raycroft.

„Teraz môže skutočne premýšľať o zápasových situáciách a o tom, na čom chce v nasledujúcich pár dňoch pracovať. Preto očakávam, že bude lepší, podobne, ako každý v tom tíme. Očakávam, že Bruins sa ako celok zlepšia a Jaro nebude výnimkou.“

Halák má v celej dohrávke sezóny 2019/20 bilanciu 3-1 s 91,2% úspešnosťou zákrokov, ale v prvom kole mal bilanciu 3-0 s 93,2% úspešnosťou zákrokov. Jednotkou tímu sa stal cez víkend, keď Tuukka Rask oznámil, že sa vráti do Fínska k svojej rodine.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár znepokojuje, expert vyzýva fanúšikov: Urobíte najlepšie, ak na toto zabudneteCelebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies