Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

V Calgary sa čakajú veľké zmeny. Odídu aj Gaudreau s Monahanom?

Podľa vancouverskeho reportéra Patricka Johnstona sa po tejto sezóny v Calgary pravdepodobne udejú veľké zmeny. Flames nezvládli sériu prvého kola proti Dallasu a zažili ďalšie sklamanie v play-off, v ktorom sa opäť očakávalo viac od hviezdnych hráčov.

Ray Ferraro očakáva, že sa s tímom rozlúčia obrancovia Travis Hamonic a TJ Brodie, ktorým končia zmluvy a môžu byť neobmedzenými voľnými hráčmi. Flames začnú budova obranu okolo Rasmusa Anderssona, Juusa Valimäkiho, Marka Giordana a Noaha Hanifina.

To by však pre Calgary mal byť len začiatok.

Johnston a aj Brian Costello z The Hockey News si myslia, že by na odchode mohli byť aj hviezdni útočníci Johnny Gaudreau a Sean Monahan.

Článok pokračuje pod reklamou

„Sú ako dynamit v základnej časti, ale nemajú v sebe ten stupeň navyše, aby boli rozdieloví aj v play-off,“ myslí si Costello. „Mysleli by ste si, že aspoň jeden z nich bude preč po tom, čo tím prehral prvé kolo v tretej z posledných štyroch sezón.“

Útočníci prvého útoku podľa Costella mohli už ukázať generálnemu manažérovi Bradovi trelivingovi dosť toho, aby si uvedomil, že je čas na zmenu. Gaudreau ani Monahan už nie sú chlapci a je ťažké si predstaviť, že urobia ešte veľké pokroky v 27, resp. 26 rokoch.

Podľa Johnston Flames už v základnej časti v komunikácii s inými tímami spomínali aj meno Monahana a že ho budú ponúkať opäť. Aj Pierre LeBrun z TSN sa pridal do diskusie a povedal, že tohtoročné play-off bolo rozhodujúce pre odštartovanie významnejších zmien.

Costello verí, že o oboch hráčov by bol v NHL veľký záujem. Gaudreau by sa mohol hodiť Columbusu, Floride, Buffalu či New Jersey, s ktorým už bol ako miestny rodák aj spájaný v špekuláciách. Na Monahana by si mohli dávať pozor tímy zo západu, keďže jeho hra sa viac hodí do Východnej konferencie. Záujem by mohli mať tímy s kreatívnym centrom, ktoré k nemu hľadajú strelca.

„Gaudreau je predajnejší ako Monahan a Flames zúfalo potrebujú mladých obrancov pre ich starnúcu obranu plnú potenciálnych neobmedzených voľných hráčov. Preto si myslím, že o Gaudreauovi aj Monahanovi sa do konca roka 2020 bude hovoriť ako o bývalých hráčoch Flames,“ poznamenal zámorský odborník.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies