Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Crawford má teraz inú prioritu ako peniaze. Zostane v Chicagu?

Brankár Corey Crawford, ktorý sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom, by chcel zostať v tíme Chicago Blackhawks a tvrdí, že peniaze pre neho nie sú také dôležité, ako dostatok priestoru v bráne.

„Myslím si, že stále máme v našom tíme veľa skvelých kúskov a bolo by neuveriteľné vyhrať so Chicagom ďalší Stanleyho pohár,“ povedal Crawford, ktorý by mal hovoriť o svojej budúcnosti s generálnym manažérom Stanom Bowmanom už tento týždeň.

„Keď pôjdem na to stretnutie, tak hlavnou vecou bude zisk Stanleyho pohára a to, aby som bol hlavným brankárom a chytával veľa. O plate sa môžeme baviť aj neskôr. To je niečo, čo nie je teraz až také dôležité. Uvidíme, ako pôjdu tieto diskusie.“

Tridsaťpäťročný rodák z Montrealu štartoval v deviatich zápasoch Blackhawks v dohrávke, pričom dosiahol bilanciu 4-5 s priemerom 3,31 inkasovaného gólu na zápas a 90,7% úspešnosťou zákrokov.

Článok pokračuje pod reklamou

Dvojnásobný šampión strávil celú kariéru v Chicagu, v drese ktorého má bilanciu 260-162-53, priemer 2,45 inkasovaného gólu na zápas a 91,8% úspešnosť zákrokov. Stále má v sebe vášeň, hoci si uvedomuje, že je vo veku, v ktorom sa blíži ku koncu svojej cesty.

„Myslím si, že pre Blackhawks aj mňa by bola krátkodobá zmluva lepšia, ale kto vie? Možno zmením názor a poviem: Poďme podpísať niečo dlhšie, na tri alebo štyri roky. A oni sa možno rozhodnú, že to akceptujú. Kým sa nebudem rozprávať, všetko je možné. Teraz je to ťažké povedať,“ poznamenal Crawford.

„Viem pochopiť, prečo si upísali Lehnera, keď som mal pár tých zranení a dlhšie som chýbal. Keď som však zdravý, očakávam, že odchytám väčšinu zápasov. Bolo fajn vrátiť sa do brány na konzistentnej báze a chytať ku koncu sezóny dobre. Myslím si, že ak budeme mať podpísať novú zmluvu, dôležité bude množstvo času, ktoré strávim na ľade a akým veľkým prínosom budem môcť byť. “



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies