Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Návrat domov? Canadiens vraj chcú Coreyho Crawforda

Stanleyho pohár sa ešte neodovzdal a v zákulisí NHL sa už rozbiehajú najrôznejšie špekulácie. Jednou z najnovších je možnosť, že by brankár Corey Crawford zakotvil tíme Montreal Canadiens.

Crawford je na konci svojej šesťročnej zmluvy s tímom Chicago Blackhawks, v ktorom strávil celú svoju kariéru. A hoci povedal, že by rád vo „veternom meste“ zostal, podľa Marc-Oliviera Beaudoina má generálny manažér Canadiens Marc Bergevin záujem priviesť gólmana do jeho rodného Montrealu.

„Marc Bergevin by bol rád, ak by bol Corey Crawford jeho druhým brankárom v budúcej sezóne,“ skonštatoval Beaudoin. „Crawford je tejto myšlienke otvorený, ak s ním Hawks ukončia puto a žiaden tím ho nebude chcieť ako jednotku.“

Tomuto spojeniu nahráva aj skutočnosť, že Bergevin a Crawford sa spolu poznajú z čias, keď bol prvý menovaný asistentom generálneho manažéra Blackhawks. U Canadiens tiež pôsobí tréner brankárov Stephane Waite, ktorý tiež pracoval v minulosti s Crawfordom v Chicagu.

„Crawford už viac nie je tým brankárom, ktorým býval, ale ako dvojka pre jednu alebo dve sezóny, s 20-25 štartmi za sezónu, by mohol byť veľmi efektívny. Nemám pochýb o tom, že by to bolo zlepšenie oproti Charliemu Lindgrenovi,“ poznamenal Beaudin.

Bergevin po vypadnutí z play-off povedal, že významnou prioritou medzi sezónami bude nájsť nového náhradníka, aby mohla byť zmiernená záťaž na Careyho Pricea. Nechce zaň však obetovať veľa peňazí. Crawford mal naposledy „cap-hit“ 6 miliónov dolárov, ale v 35 rokoch už taký plat nedostane nikde.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies