Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Bruins majú pred kľúčové rozhodnutia. Dajú šancu Taylorovi Hallovi?

Tím Boston Bruins bude čakať na to, ako sa rozhodne o svojej budúcnosti kapitán Zdeno Chára. Budúcnosť slovenského obrancu však nie je jediným otáznikom, ktorému „Medvede“ čelia.

Emily Kaplanová a Greg Wyshynski z ESPN poznamenali, že Bruins čaká medzi sezónami aj niekoľko ďalších rozhodnutí.

Tým najčastejšie spomínaným je budúcnosť obrancu Toreyho Kruga. Obe strany už povedali, že majú záujem sa na niečom dohodnúť, no pre Boston bude náročné zmestiť nový kontrakt do platového rozpočtu a 29-ročný bek by mohol dostávať lepšie ponuky od tímov, ako je Detroit Red Wings.

Zámorskí novinári sa tiež pohrávajú s myšlienkou, že by hviezdny útočník Taylor Hall mohol zvážiť podpis jednoročnej zmluvy s tímom, ktorý by mu dal šancu zabojovať o Stanleyho pohár. Mohli by to byť Bruins?

Taktiež nie je jasné, ako bude vyzerať budúcnosť brankára Tuukku Raska v tíme. S novinkou, že by aj budúca sezóna mohla byť hraná v bublinách sa zvýšila možnosť, že by sa Fín nechcel vrátiť. Ak by tomu tak bolo, mohol by byť tiež kandidátom na výmenu?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies