Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Patrick zostáva v plánoch Flyers. Tím chcú zlepšovať výmenami

Ak by sa tím Philadelphia Flyers pokúsil vylepšiť svoju zostavu, bolo by to pravdepodobne cez výmeny a nie cez trh s voľnými hráčmi. Vo štvrtok to povedal generálny manažér Chuck Fletcher.

„Budeme sa musieť uistiť, že správne zvládneme platový strop a že budeme mať zdroje na to, aby sme si udržali dobrých mladých hráčov, ktorých tu máme. Vždy hľadáte niečo, čo by zlepšilo váš tím. My to budeme robiť, ale neočakávajte od nás, že budeme v nasledujúcich pár sezónach veľkým hráčom na trhu s voľnými hráčmi. Budeme sa snažiť udržať našich hráčov a pracovať s telefónmi, aby sme videli, čo by sme mohli nájsť na prestupovom fronte,“ poznamenal Fletcher.

Jedným z cieľov, ktoré by si mohli Flyers vytýčiť, je kvalitný strelec gólov. V 13 zápasoch play-off mali totiž priemer 2,08 streleného gólu na zápas a ich prvý útok vyprodukoval sedem gólov, len tri v sedemzápasovej sérii proti Islanders. V presilovkách mal tím len 9,8% úspešnosť.

„Radi by sme pridali ďalšieho strelca gólov. Pozriem sa na prvý útok a neprodukoval. Myslím si, že trávili veľa času v útočnom pásme, vytvárali si veľa šancí. Ich pokročilé štatistiky boli celkom dobré. Robili sme veľa dobrých vecí, trávili sme s nimi na ľade veľa času v útočnom pásme, ale z nejakého dôvodu nepadali góly,“ prezradil Fletcher.

Článok pokračuje pod reklamou

Philadelphia tiež môže viac stavať na mladíkoch. V tejto sezóne sa v dobrom svetle prezentovali útočníci Travis Konecny, Oskar Lindblom, Joel Farabee a stavebnými blokmi tímu sa stali aj obrancovia Ivan Provorov, Travis Sanheim a Philippe Myers, ako aj brankár Carter Hart. V systéme čakajú na šancu obranca Jegor Zemula či útočníci Morgan Frost, Wade Allison, Isaac Ratcliffe a Tanner Laczynski.

Medzi mladíkov stále patrí aj Nolan Patrick, ktorý bude mať čoskoro 22 rokov. Ten vynechal celú sezónu pre problémy s migrénami, ale zostáva v plánoch Flyers a Fletcher verí, že ho uvidíme späť v akcii už v budúcej sezóne.

„Nolan sa cíti lepšie, korčuľuje, cvičí, hrá golf. Žije normálnym životom. Myslím si, že od marca urobil veľký pokrok. Kým ho nedostaneme do kontaktov, bude ťažké hovoriť, kedy by mohol byť pripravený. Pokračuje však v zlepšeniach. Robí pokroky a ja som naďalej optimistom,“ skonštatoval Fletcher.

„Je pre nás dôležitý. Ako sme videli v play-off, schopnosť mať troch kvalitných centrov, ktorí dokážu hrať oboma smermi, je neskutočne dôležitá. On je veľkou súčasťou našej budúcnosti.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies