Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Holtby sa stane voľným hráčom, očakávajú Capitals

Brankár Braden Holtby, ktorý odchytal všetkých desať sezón svojej kariéry za Washington, sa 9. októbra stane neobmedzeným voľným hráčom a preskúma možnosti hráčskeho trhu. Očakáva to generálny manažér Capitals Brian MacLellan.

„Očakával by som od neho, že pôjde na trh s voľnými hráčmi. Brankársky trh je v tomto roku nezvyčajne bohatý. Rozprával som sa minulý týždeň krátko s jeho agentom o tom, na čom sú a na aké príležitosti sa pozerajú,“ povedal MacLellan.

„Predpokladal by som teda, že pôjde na trh s voľnými hráčmi. My s ním však počas celého toho obdobia budeme udržovať kontakt, aby sme videli, či dostáva to, čo chce.“

Holtby, ktorý v stredu oslávi 31. narodeniny, bude mať v októbri po päťročnej zmluve s „cap-hitom“ 6,1 milióna amerických dolárov. V tomto ročníku mal bilanciu 25-14-6 s 89,7% úspešnosťou zákrokov a priemerom 3,11 inkasovaného gólu na zápas. V play-off mal bilanciu 2-5-1 s 90,6% úspešnosťou zákrokov.

Capitals majú obmedzený platový rozpočet a očakáva sa, že v budúcej sezóne stavia na Iľju Samsonova v pozícii jednotky. Mladý Rus kryl v základnej časti 91,3 % striel pri bilancii 16-6-2 a priemere 2,55 inkasovaného gólu na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies