Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Pietrangelo je sklamaný, ale prstom neukazuje. V týchto 5 tímoch by mohol zakotviť

Obranca Alex Pietrangelo povedal, že sa s vedením St. Louis Blues nemohli dohodnúť na podpise novej zmluvy, a tak v októbri vyskúša trh s voľnými hráčmi. Podpis zmluvy s jediným tímom, v ktorom pôsobil, však stále nevylučuje.

„Nie, to nikdy neurobím. Ani raz som nepovedal, že vylučujem Blues. Nikdy som to nepovedal. Nemyslím si, že sa skutočne pohnete ďalej, pokiaľ to nie je perom na papieri a odídete niekam inam. Dovtedy nie je nič oficiálne,“ povedal Pietrangelo.

Tridsaťročný kapitán Blues však pripúšťa, že by mohol podpísať zmluvu niekde inde. Za sebou má sedemročný kontrakt v hodnote 6,5 milióna dolárov ročne a na predĺžení spolupráce sa nevedel dohodnúť už od minulého roka. O podrobnostiach však nehovorí.

„Áno, je to sklamanie. Strávite niekde celú kariéru a ste v situácii, v ktorej si musíte prechádzať týmto. Udrie vás tam realita, že môžete jedného dňa nosiť na sebe iný dres. Ťažko sa to pregĺga, keď máte niekde svoje srdce. Ale opäť, nie je to o hádzaní viny na nejakú stranu. Obe strany majú svoje názory a niekedy to jednoducho nevyjde,“ skonštatoval Pietrangelo.

Článok pokračuje pod reklamou

„Už je to viac ako rok, čo sa snažíme dohodnúť, takže si myslím, že obe strany sú v bode, kde je možno lepší spôsob, ako k tomu pristupovať. Cieľom bolo, aby som zostal. Myslím si, že to bol aj cieľ Blues. Nie je to tak, že by sme to zrazu nechceli.“

A kde by teda mohol zakotviť, ak by definitívne opustil St. Louis? Pozrel sa na to Josh Wegman, ktorý vidí päť reálnych destinácií pre žiadaného obrancu:

1. Toronto – nie je tajomstvom, že Maple Leafs by chceli vylepšiť svoju obranu a Pietrangelo môže byť ich hlavný cieľ. Majú však aj najmenej flexibility z uvedených tímov v platovom rozpočte. Ak by si vytvorili miesto výmenou niekoho, ako je Nylander, Kerfoot, Johnsson či Andersen, mohli by získať partnera pre Morgana Riellyho v prvom páre.

2. Boston – Pietrangelo by zlepšil šance Bruins na zisk Stanleyho pohárom, najmä, ak by tím opustili Torey Krug a Zdeno Chára. V tom prípade by musel byť ešte niekto vymenený, napríklad Carlo alebo Clifton. Nová posila by potom mohla vytvoriť prvý pár s Mattom Grzelcykom.

3. Colorado – tím má k dispozícii až 22 miliónov dolárov, hoci nové zmluvy potrebujú Ničuškin, Jost, Burakovsky, Zadorov a Graves. Joe Sakic by však mohol vymeniť Colea alebo Johnsona, aby mohol okrem Pietrangela podpísať novú zmluvy s Makarom a Landeskogom, ktorým tie súčasné vypršia o rok. Partnerom Pietrangrela by mohol byť v prvom páre Samuel Girard.

4. Calgary – tím potrebuje premiešať svoju zostavu, bude mať peniaze a až päť obrancov má končiace zmluvy. Pietrangelo by mohol vytvoriť s Markom Giordanom jeden z najlepších obranných párov v lige.

5. Edmonton – tím sa potrebuje zlepšiť v defenzíve, ale potenciálne zmluvy pre Beara a Athanasioua, ako aj nový náhradný brankár, by znamenali, že by klub musel niekoho vymeniť, aby získal priestor pre žiadaného beka. V poslednom roku zmluvy bude Adam Larsson. Pietrangelo by ho mohol nahradiť a vytvoriť prvý pár s Oscarom Klefbomom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies