Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Medzi Lainem a Jets sa niečo deje. Bude vymenený?

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet z úzadia počúva, že medzi tímom Winnipeg Jets a hviezdnym útočníkom Patrikom Lainem došlo k skutočnému problému.

Renomovaný „insider“ si nie je istý, aká vážna situácia v súčasnosti je a konkrétne povedal: „Niečo sa tam deje.“ Mohlo by to znamenať, že by mladý Fín chcel odísť z Manitoby?

„Neviem, či je tam Laine šťastný, alebo o čo tam ide. Myslím si, že chce hrávať s Markom Scheifelem. Nie som si istý, čo momentálne Winnipeg rieši, ale niečo tam je,“ poznamenal Friedman.

Podobné slová len stimulujú špekulácie o tom, že by Laine mohol byť pred budúcou sezónou vymenený. Podľa Friedmana by to mohlo pripomínať čoraz viac situáciu s Jacobom Troubom, čím budeme bližšie k trhu s voľnými hráčmi.

Už sa Laine dokonca spájal s výmenou do Montrealu, ktorý by sa za neho vzdal Maxa Domiho a draftových volieb. „Neviem, či by Domi a voľby boli dostačujúce. Toto je človek, ktorý si stále vylaďuje svoju hru, ale ktorý má všetky predpoklady na to, aby bol elitným strelcom,“ myslí si Friedman.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies