Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Jets vážne zvažujú Laineho výmenu. Záujem prejavili dva tímy

Tím Winnipeg Jets zvažuje možnosť, že by vymenil hviezdneho útočníka Patrika Laineho. Vo štvrtok to povedal Darren Dreger z kanadskej televízie TSN.

„Berú to absolútne vážne... Tím Winnipeg Jets vie, aké sú jeho potreby,“ skonštatoval Dreger. „Potrebujú centra pre druhý útok a potrebujú posilniť prvé dva páry v obrane. Kevin Cheveldayoff, ich generálny manažér, sa nemôže spoliehať len na trh s voľnými hráčmi. Cheveldayoff počúva ponuky na Patrika Laineho.“

Podľa Dregerovho kolegu Pierrea LeBruna prejavili záujem o služby fínskeho ostrostrelca tím Columbus Blue Jackets a Carolina Hurricanes, pričom prvý menovaný sa zdá byť ako väčším adeptom na zisk jeho služieb.

„Blue Jackets majú veľa miesta pod stropom a prišli minulý rok o veľkú ofenzívnu hrozbu, keď odišiel Artemij Panarin. Nikdy ho nenahradili. Aký však bude cena? Myslím si, že práve pre ňu momentálne vyčkávajú,“ poznamenal LeBrun s tým, že Laine by sa hodil aj Montrealu, no ten zatiaľ záujem neprejavil.

Laine momentálne zaťažuje rozpočet sumou 6,75 milióna amerických dolárov a po budúce sezóne bude môcť byť obmedzeným voľným hráčom s právom prihlásiť sa na arbitráž. Počas sezóny 2019/20 zaznamenal 28 gólov a 35 asistencií v 68 stretnutiach.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies