Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Taylor Hall: Buffalo je miesto, kde by som mohol vydržať aj dlhšie

Hviezdny útočník Taylor Hall prekvapil mnohých, keď podpísal ročný kontrakt v hodnote 8 miliónov dolárov s tímom Buffalo Sabres. On si však vie predstaviť, že v tomto tíme strávi viac ako len rok, ak by veci išli podľa jeho plánu.

„Mám veľký záujem (zostať v Buffale dlhodobo). Je to blízko k môjmu domovu, blízko k rodičom. Je to miesto, v ktorom si viem predstaviť, že nejaký čas strávim. Majú v mužstve aj elitných hráčov,“ povedal Hall.

„Hokej je veľmi zaujímavá vec. Pred troma rokmi by si nikto nemyslel, že Colorado bude destináciou číslo jeden pre hráčov a veci sa môžu zmeniť pomerne rýchlo, hlavne, ak máte v mužstve takých elitných hráčov, ako majú Sabres. A skutočne v to verím.“

Hall nezostal v Arizone, pretože mal ambície bojovať o titul. Preto bolo jeho rozhodnutie prekvapujúce – Buffalo ťahá najdlhšiu sériu bez play-off v lige a v ostatných rokoch patrilo medzi najhoršie tímy v NHL.

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťosemročný Kanaďan mal aj niekoľko ponúk na viacročné zmluvy. On však chcel podpísať buď ročný alebo šesť- až sedemročný kontrakt. Buffalo bolo jediné, ktoré mu ponúklo jedno- alebo dvojročnú zmluvu.

„Vedeli sme, že to tento rok bude unikátny trh. Myslím si, že keď sa trh otvoril, celkom rýchlo sme si uvedomili, ako veľmi sa veci zmenili a ako Covid ovplyvnil veľa vecí, takže aj to pozmenilo naše rozhodnutie,“ poznamenal Hall.

Niekdajšia draftová jednotka sa pripája k tímu, ktorý má potenciál zlepšiť sa. V útoku sú hráči ako Victor Olofsson či Jeff Skinner, v obrane rastie hviezda z Rasmusa Dahlina. Hotovú super hviezdu má tím v podobe Jacka Eichela. A práve jeho prítomnosť pomohla Hallovi povedať „áno“.

„Niet pochýb o tom, že je veľkým dôvodom, prečo som si vybral Buffalo. Je to úžasný hokejista. Myslím si, že minulý rok urobil veľký krok. Teraz je to o tom, či dokážeme nájsť cestu do play-off a či budeme produktívni na úrovni, ktorú si on podľa mňa zaslúži,“ priznal.

„Keď prehliadnete niektoré veci, ktoré sa Sabres stali v posledných rokoch, tak pod kapotou sa skrýva niekoľko skutočne dobrých dielov a v to skutočne verím. Tak som o Buffale premýšľal v posledných dňoch.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies