Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
03:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Slováci v NHL

Devils majú dostatok miesta v rozpočte. Mohli by ho využiť na Černáka?

Tím New Jersey Devils má za sebou aktívne obdobie, počas ktorého si vylepšoval útok, obranu i bránkovisko. Aj po tom všetko má však k dispozícii stále 18 miliónov amerických dolárov, ktoré by mohol využiť na ďalšie posily.

Generálny manažér Tom Fitzgerald pravdepodobne nevyužije všetok voľný priestor pod stropom, keďže sa nachádzame v neistej situácii. Stále by však mohol využiť 6-7 miliónov dolárov, aby priviedol jedného či dvoch hráčov, keď predĺži zmluvy s Jesperom Brattom a Mackenziem Blackwoodom.

Alex Chauvancy sa preto zameral na hráčov, ktorých akvizície by mohli prichádzať do úvahy. Z útočníkov to boli Jaden Schwartz zo St. Louis, Rickard Rakell z Anaheimu a Alex Tuch z Vegas. Z obrancov vytipoval Nicka Jensena z Washingtonu a nášho Erika Černáka z Tampy.

Chauvancy najskôr pripomenul cestu košického rodáka z Los Angeles do Tampy a označil ho za kľúčovú súčasť majstrovského tímu, ktorý v tomto roku získal Stanleyho pohár.

Článok pokračuje pod reklamou

„Černák nie je výrazným obrancom, ale robí veľa malých vecí dobre. Hrá tvrdo a má na to aj vhodnú postavu. Neponúka toho veľa po ofenzívnej stránke, ale kompenzuje to tým, že je spoľahlivým defenzívnym obrancom. Je neskutočne efektívny v narúšaním vstupov súpera do pásma. A hoci nie je ofenzívnym dynamom, exceluje v prechodoch,“ pokračoval.

„Problémy Lightning s platovým stropom nie sú tajomstvom. Majú k dispozícii iba 2,9 milióna dolárov a ešte nepodpísali zmluvy s obmedzenými voľnými hráčmi Michailom Sergačovom, Anthonym Cirellim a tiež Černákom.“

Lighting sa snažili vytvoriť väčšiu platovú flexibilitu umiestnením Tylera Johnsona na waiver listinu, ale nikto ho nechcel. Nikto nechce Tampe situáciu uľahčovať, a preto by nakoniec mohla podľa Chauvancyho pristúpiť k výmene jedného z obmedzených voľných hráčov.

„A ak by to boli Devils, kto by sa im pokúsil pomôcť, tak Černák vyzerá ako niekto, o koho by mali záujem. Snažia sa získať veľkosť a schopnosť pohybovať sa s pukom v obrane. On spĺňa obe veci,“ doplnil Chauvancy s tým, že by Devils mohli ochotne zobrať aj kontrakt niekoho, ako je Alex Killorn.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomBedard čakal lepšiu sezónu. Pred ďalšou má jasný cieľExpert verí, že Montreal zaloví po útočníkovi. Týchto dvoch veteránov by nemenil Chromiak si vyrovnal gólový rekord, Mišiak dal pri debute pripomenúť na Jágra + videoJeden slovenský útočník oslavuje postup, druhý smúti. Pekarčík hviezdil + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies