Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Aréna Colorada bude mať po dlhých rokoch nové meno

Domov tímu Colorado Avalanche bude známy pod iným menom. Spoločnosť Kroenke Sports & Entertainment, ktorá vlastní miestne profesionálne tímy aj arénu, vo štvrtok oznámila dohodu s Ball Corp., ktorá z Pepsi Center urobí Ball Arénu.

Hala v Denveri bola známa ako Pepsi Center od svojho otvorenia v roku 1999. Avalanche sa do nej presťahovali po tom, čo prvé štyri sezóny po presťahovaní z Quebecu absolvovali v McNicholsovej Aréne.

Ball Corp. je spoločnosť zaoberajúca sa výrobou hliníkových obalov pre nápoje, ako sú plechovky, fľaše či poháre, ktoré bude dodávať aj do arény a o ktorých recykláciu a ďalšie spracovanie sa bude tiež starať.

Obe spoločnosti sa dohodli aj na partnerstve s futbalovým tímom FC Arsenal z anglickej Premier League a tímom NFL Los Angeles Rams, ktoré tiež vlastní Kroenke Sports & Entertainment. Spoločne sa budú podieľať aj na komunitných programoch zameraných na recykláciu hliníka.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies