Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Domi sa teší na väčšiu úlohu v Columbuse. V Montreale bol „postrádateľný“

Podľa tréner Montrealu Claude Juliena bol dôvodom, prečo sa Canadiens rozhodli vymeniť útočníka Maxa Domiho do Columbusu, fakt, že bol vnímaný ako postrádateľný. Znie to trochu tvrdo, ale „Habs“ si mysleli, že bude lepšie, ak sa ho zbavia a otvoria dvere mladíkom.

„Začali sme a zrazu sme videli oboch chlapcov – najmä Kotkaniemiho – ako sa im darí skutočne dobre,“ poznamenal Julien s tým, že Jesperi Kotkaniemi a Nick Suzuki ukázali, že sú pripravení na väčšie zodpovednosti. Preto Domi v dohrávke skončil v štvrtom útoku.

„Nie je to veľmi o tom, že to s Domim v Montreale nefungovalo. Niekedy je hokej aj o tomto – skončite so situáciou, kde sa Max stal trochu postrádateľný, pretože sme mali týchto chlapcov, ktorým sa darilo, a zároveň sme boli v Joshovi Andersonovi schopní získať veľkého hráča, ktorého sme potrebovali na krídlo.“

Samotný Domi už po výmene podpísal dvojročnú zmluvu v hodnote 10,6 milióna amerických dolárov s Blue Jackets, v drese ktorých je pripravený vrátiť sa medzi najlepších hráčov celej NHL a pomôcť tímu k Stanleyho poháru.

Článok pokračuje pod reklamou

„Dokonca aj Michael Jordan a Wayne Gretzky mali ťažké zápasy, ťažké roky. Takto to chodí a musíte sa z toho oklepať. Takže sa teším na túto výzvu postaviť sa teraz znova na nohy a mať vydarený ročník s Columbusom a pomôcť im pokúsiť sa získať Stanleyho pohár,“ skonštatoval Domi.

Domi si v prvej sezóne v Montreale vytvoril osobné maximá s 28 gólmi a 72 bodmi. Minulá sezóna však bola jeho štatisticky najhoršiu, keď si pripísal v 71 dueloch len 17 gólov a 27 asistencií.

„Veľká kapitola v mojom živote je za mnou, ale pred touto som super nadšený. Idem do tímu, ktorý je pripravený vyhrávať, ktorý je čertovsky dobrý. Viem z prvej ruky, aké ťažké je hrať proti nim – sú dobre trénovaní a majú veľa hĺbky,“ poznamenal Domi.

„A samozrejme, je to miesto, kde vás chceli a dostanete veľkú úlohu, takže sa teším na túto výzvu a nemôžem sa dočkať toho, keď prídem do Columbusu a budem súčasťou Blue Jackets.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies