Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

6 známych hráčov, ktorí by mohli byť ešte vymenení

Nadšenie z otvorenia trhu s voľnými hráčmi prišlo a už aj odišlo. To však neznamená, že nám čakanie na novú sezónu ešte nemôže spestriť nejaká výmena.

Väčšina veľkých mien už podpísala nové zmluvy, no stále ich hŕstka zostáva na trhu. Sú však aj významní hráči pod zmluvami, ktorí by ešte mohli zmeniť dres. Na šesť z nich poukázal Josh Wegman, ktorý sa zamyslel aj nad ich potenciálnymi novými tímami:

Shayne Gostisbehere

Gostisbehere padol do nevôle trénera Alaina Vigneaulta a občasne sa v minulej sezóne musel zmieriť aj s pozíciou na tribúne. V 42 zápasoch nazbieral len 12 bodov - najmenej v kariére. Flyers ho v úvode medzisezónneho obdobia dali na predaj, ale o týždeň neskôr prekvapivo ukončil kariéru obranca Matt Niskanen, čo by mohlo ovplyvniť aj situáciu Gostisbehereho. Jeho výmena by však neprekvapila, pretože Philadelphia získala cez trh s voľnými hráčmi obrancu Erika Gustafssona. Kto by ho mohol chcieť s jeho zmluvou s „cap-hitom“ 4,5 milióna dolárov platnou ešte tri roky? Potenciálne Boston, Winnipeg či Los Angeles.

Patrik Laine

Jets vraj zvažovali výmenu Laineho pred draftom a otvorením trhu s voľnými hráčmi. Špekulácie o jeho odchode pritom odvtedy neutíchli a jeho kemp verí, že by výmena mohla byť prospešná pre obe strany. Záujemcovia budú musieť ponúknuť viac ako nádej a draftové voľby. Jets potrebujú získať aj jedného overeného hráča, ideálne centra do prvých dvoch útokov alebo obrancu do prvých dvoch párov. Laine, ktorému o rok vyprší zmluva s „cap-hitom“ 6,75 milióna dolárov, by mohol zakotviť v tímoch, ako sú Sabres, Hurricanes či Wild.

Článok pokračuje pod reklamou

Jake Gardiner

Gardinerovo pôsobenie v Caroline nešlo v minulej sezóne tak hladko, ako sa čakalo. Napriek podpisu štvorročnej zmluvy v hodnote 16,2 milióna amerických dolárov skončil až v treťom páre. Hurricanes majú lacnejšie alternatívy, ktoré by ho mohli nahradiť, a minulý týždeň ho údajne začali predávať. Otázne je, či nebude problémom jeho „cap-hit“. Potenciálne destinácie sú Florida, Winnipeg a New York Rangers.

Rasmus Ristolainen

Človeku môže pripadať, že Ristolainen je na odchode z Buffala už celú večnosť. Zatiaľ mu však Sabres nový domov nenašli. Možno to zmení nový generálny manažér. Buffalo má pretlak na pravej strane obrany, kde sú okrem Ristolainena aj Colin Miller, Henri Jokiharju a Brandon Montour. Ristolainen má zmluvu s priemernou ročnou hodnotou 5,4 milióna amerických dolárov platnú ešte dva roky a hoci konzistentne zbiera okolo 40 bodov za sezónu, jeho pozičné čísla by mohli tímy odstrašiť, najmä pri stagnujúcom platovom strope. Mohli by mu dať šancu tímy, ako Flyers, Blackhawks či Jets?

Alex Killorn a Tyler Johnson

Títo dvaja útočníci sú zoskupení z jasného dôvodu - Tampa Bay má k dispozícii len 3 milióny pod platovým stropom a potrebuje si upísať troch kľúčových obmedzených voľných hráčov, Anthonyho Cirelliho, Michaila Sergačova a Erika Černáka. Julien BriseBois potrebuje vytvoriť miesto v rozpočte a vymeniť Killorna s Johnsonom by mohla byť jeho najlepšia šanca, ako to dosiahnuť. Killorn má zmluvu s „cap-hitom“ 4,45 milióna amerických dolárov platnú ešte na tri sezóny, no je platným obojsmerným krídelníkom. V zmluve má klauzulu, ktorá mu umožňuje vypísať 16 tímov, do ktorých by výmenu neakceptoval. Johnson má platné ešte štyri roky s 5-miliónovým „cap-hitom“ a plnú klauzulu o nevymeniteľnosti, ktorej by sa však bol ochotný vzdať. Už bol aj na waiver listine, odkiaľ si ho nikto nevzal. Za potenciálne destinácie pre oboch útočníkov sa dajú považovať Detroit, Ottawa či Florida.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies