Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Senators by nemuseli mať k dispozícii Tima Stützleho

Podľa Hailey Salvianovej z The Athletic by sa tím Ottawa Senators mohol vyrovnávať s ďalšou zlou správou ohľadom veľkej nádeje Tima Stützleho, ktorý nedávno podstúpil operáciu zlomenej ruky. Tentoraz sa to netýka jeho zdravotného stavu.

Tretí draftovaný hráč v tomto roku by nemusel byť tímu z hlavného mesta Kanady počas nadchádzajúcej sezóny k dispozícii. Môže za to jeho zmluva s tímom Adler Mannheim z DEL a európske pravidlo.

To hovorí, že hráči s platným európskym kontraktom pre sezónu 2020/21 nemôžu podpísať kontrakt v NHL po 15. auguste. Ottawa by ho mohla mať k dispozícii len vtedy, ak by ho jeho nemecký klub uvoľnil zo zmluvy a odobril by to aj hokejový zväz v Nemecku.

„Toto znamená, že Stützleho podpisové okno sa zavrelo a neotvorí sa skôr, ako po skončení sezóny DEL alebo majstrovstiev sveta, ktoré by sa mohli konať až v júni 2021,“ poznamenala Salvianová.

Ohľadom Stützleho sa už debatovalo o tom, kde by bolo pre neho výhodnejšie hrať, aby sa vyvíjal čo najlepšie. Ak by generálny manažér Senators Pierre Dorion cítil, že to bude v zámorí, bude mať ešte dosť času na rokovania s jeho kolegom z Mannheimu, Jan-Axelom Alavaarom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies