Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Francis: Seattle by mohol ťažiť z nemenného platového stropu

Generálny manažér tímu Seattle Kraken, Ron Francis, je optimistom, pokiaľ ide o vplyv nemenného platového stropu na vznikajúcu organizáciu. Podľa neho to pre ňu predstavuje unikátnu príležitosť na budúcoročnom expanznom drafte.

„No, myslím si, že určite. Je to to, v čo dúfame. Ale myslím si, že tam existujú plusy aj mínusy, pravda?“ skonštatoval Francis pre The Athletic.

„Je zrejmé, že stagnujúci platový strop bude pre nás prínosom. Myslím si, že sme videli veľa tímov robiť počas tohto leta nejaké manévre, či to bolo vykupovanie zo zmlúv, výmeny hráčov za voľby a podobne, aby si pomohli uľaviť vo svojej situácii.“

Pre vplyv pandémie musela NHL zmraziť platový strop na úrovni 81,5 milióna amerických dolárov. Na nej zotrvá až kým nebudú hokejové príjmy na úrovni spred pandémie.

Článok pokračuje pod reklamou

Seattle bude mať na expanznom drafte rovnaké pravidlá ako Vegas Golden Knights – bude si musieť vybrať minimálne 20 hráčov pod zmluvou pre ročník 2021/22 spomedzi 30 tímov (výnimkou je Vegas). Každý tím si bude môcť chrániť brankára, troch obrancov a sedem útočníkov alebo brankára a osem korčuliarov.

Tréner má čas

Francis sa vyjadril aj k hľadaniu prvého hlavného trénera v histórii organizácie. Momentálne ešte nemá vybraný okruh favoritov a s týmto procesom sa nikam neponáhľa.

„Ešte nevieme, aký druh tímu by sme si chceli vyskladať cez draft, takže je nám dobre sedieť takto bokom, čakať a sledovať, čo sa udeje. Je stále nádej, že sa sezóna 2020/21 pripraví a rozbehne. Budú tam tréneri, ktorí prídu o svoju prácu alebo budeme musieť pozerať niekde inde? Myslím si, že v tomto máme čas. Momentálne sa s týmto neponáhľame,“ poznamenal Francis.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies