Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Steve Yzerman nebude ohrozovať Tampu Bay

Povráva sa, že tím Detroit Red Wings ešte neskončil s robením transakcií, no torontský novinár Steve Simmons upozorňuje, aby fanúšikovia nečakali, že sa Steve Yzerman odhodlá k offer sheet. Minimálne teda nie v prípade hráčov tímu Tampa Bay Lightning.

Lightning majú momentálne bez zmluvy troch kľúčových obmedzených voľných hráčov – Michaila Sergačova, Anthonyho Cirelliho a Erika Černák – a ocitli sa v náročnej situácii s nedostatkom miesta pod stropom, ktorú by sa niektorý generálny manažér mohol pokúsiť využiť. Yzerman to však nebude.

„Je tu podozrenie, že Yzerman má príliš veľa rešpektu k majiteľovi Lightning Jeffovi Vinikovi, s ktorým pracoval dlhé roky, aby sa vybral týmto smerom. Tampa Bay má ťažkosti s platovým stropom, Red Wing nie – načasovanie na offer sheet by bolo ideálne. Ale len vtedy, ak v tom neboli zahrnuté aj priateľstvá,“ skonštatoval Simmons.

Yzerman strávil celú hráčku kariéru v Detroite, v ktorého organizácii pracoval aj po jej ukončení. V roku 2010 však dostal príležitosť byť generálnym manažérom Lightning, ktorú využil a bol ním do minulého roka. Vtedy akceptoval rovnakú pozíciu u Red Wings.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies