Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Potrebujú miesto: Mohli by Islanders vymeniť Baileyho?

Jimmy Murphy z Florida Hockey Now sa pozrel na situáciu tímu New York Islanders, ktorý ešte stále nenašiel cestu k podpisu novej zmluvy s hviezdnym útočníkom Mathewom Barzalom.

Tím z Long Islandu má k dispozícii len 3 milióny amerických dolárov pod platovým stropom, čo na hráča takého kalibru stačiť nebude.

Generálny manažér Lou Lamoriello sa už pokúšal vymeniť obrancov Johnnyho Boychuka a Nicka Leddyho, ale tímy nemali záujem pre ich vysoké platy a aktuálnu neistú situáciu.

Murphy sa preto pýta, či nepríde ako ďalší krok snaha vymeniť hráča, ako je Josh Bailey. Platový strop zaťažuje piatimi miliónmi amerických dolárov, zmluvu má platné ešte tri roky a vzhľadom na svoj vek a produkciu by mohol byť zaujímavý aj pre ostatné tímy.

Toto by mohlo byť podľa neho najlepšie obdobia na výmenu hráča, ktorý má za sebou vydarené play-off. Islanders pomohol k účasti vo finále Východnej konferencie s 20 bodmi v 22 stretnutiach.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies